{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan bruker jeg hjemmesiden på dropbox.com?

Vis filene og aktiviteten din på ett sted på nye dropbox.com, og på startsiden for Dropbox Android- og iOS-appene. Med startsiden kan du:

• Vis aktivitet fra både Dropbox og Paper
  • Stjernemerk filer, mapper og Paper-dokumenter for å få rask tilgang
  • Se den siste aktiviteten på Dropbox og Paper fra teammedlemmene dine

Avsnitt i denne artikkelen:

Hva er foreslåtte filer?

Dropbox foreslår filer og mapper som du kanskje vil ha tilgang til basert på hvordan du bruker kontoen. Hvis du for eksempel åpner en fil flere ganger, eller hvis du nylig åpnet en fil, kan den filen vises i foreslåtte filer.

De topp tre foreslåtte filene vises øverst på hjemmesiden på dropbox.com. Klikk på Vis for å se de topp seks forslagene dine.

Obs! Hvis du vil skjule foreslåtte filer, klikker du på  Skjul til høyre for hjelpeprogrammet.

Hva er uleste varsler?

Vis ny aktivitet siden forrige gang du brukte Dropbox eller Paper. Dette omfatter nylig aktivitet, når noen @omtaler deg, og alle kommentartråder du er involvert i.

dropbox.com:

Slik forkaster du uleste varsler på Dropbox-nettstedet:

1. Hold musepekeren over varselet.
  2. Klikk på Merk som lest.

Android-app:

Uleste meldinger er uthevet i blått. Du kan merke et enkelt varsel som lest ved å trykke på det. Slik merker du alle varsler som lest:

1. På fanen Start trykker du på Vis alle i Varslinger-widgeten.
  2. Trykk på «✓✓» (dobbel hake).

iOS-app:

Uleste varslinger er merket med en blå prikk. Du kan merke et enkelt varsel som lest ved å trykke på det. Slik merker du alle varsler som lest:

1. På fanen Start trykker du på Vis alle i Varslinger-hjelpeprogrammet.
  2. Trykk på «» (ellipse), og velg deretter Merk alle som lest.

Hva er stjernemerkede filer og mapper?

Under Stjernemerket finner du filer, mapper og Paper-dokumenter du har stjernemerket. Det vil også vise elementer du stjernemerket på andre enheter. Hvis du for eksempel stjernemerker en fil på telefonen din, vil du se den i Stjernemerket-delen på dropbox.com og Start-fanen på mobilappene.

Det er flere måter å stjernemerke elementer på:

dropbox.com

• Hold pekeren over navnet på elementet, og velg deretter stjerneikonet
  • Når du forhåndsviser en fil, velger du stjerneikonet ved siden av filnavnet
  • Fra Filer eller Start klikker du «» (ellipse) ved siden av filens navn, og deretter klikker du på Stjernemerk

Foreløpig er det ikke mulig å stjernemerke flere elementer samtidig.

Android App

• Når du forhåndsviser en fil, trykker du på « » (vannrett ellipse), og deretter trykker du på Stjernemerke

iOS-app

• På fanen Start trykker du på Vis alle under Stjernemerket-widgeten, og deretter «+» (pluss)
  • Når du forhåndsviser en fil, trykker du «» (ellipse) og velger Legg til i stjernemerket

Hva er nylige filer og mapper?

Under Nylig ser du filer og Paper-dokumenter som du nylig har sett på eller redigert. De er sortert med filene og dokumentene du så på nylig, helt øverst.

dropbox.com

Hvis du vil skjule nylige elementer, klikker du på Skjul ved siden av Nylige-widgeten.

Android App

For å se all nylig aktivitet trykker du på Vis alt. Slik skjuler du nylige elementer:

1. Åpne hovedmenyen.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Skjul nylige på Start.

iOS-app

For å se all nylig aktivitet trykker du på Vis alt. Slik skjuler du nylige elementer:

1. Trykk på person-ikonet.
  2. Trykk på tannhjulikonet.
  3. Trykk på Skjul nylige.

Hva er Filer-fanen?

Filer-visningen gir deg rask tilgang til en fullstendig liste over filene og mappene i Dropboxen din.