The new homepage: an overview

Vis filene og aktiviteten din på ett sted på nye dropbox.com og Dropbox iOS-appens startside. Med startsiden kan du:

• View activity from both Dropbox and Paper
  • Favorittmerke filer, mapper og Paper-dokumenter for rask tilgang
  • See recent Dropbox and Paper activity from your team members
Den nye startsiden
Den nye startsiden er tilgjengelig på dropbox.com og i Dropbox iOS-appen

1. Uleste/varslinger

Ny aktivitet siden forrige gang du brukte Dropbox eller Paper. Dette inkluderer din nylige aktivitet, når noen @omtaler deg, og alle kommentartråder du er involvert i.

dropbox.com:

For å forkaste uleste varsler på Dropbox-nettstedet:

1. Hover over the notification.
  2. Klikk på Merk som lest.

iOS-app:

For å merke alle varsler som lest:

1. I fanen Hjem trykker du Vis alle i Varsler-widgeten.
  2. Trykk på «» (ellipse), og velg deretter Merk alle som lest.

Uleste meldinger er merket med en blå prikk. Du kan merke et varsel som lest ved å trykke på det.

2. Stjernemerket

Stjernemerket-seksjonen inneholder filer, mapper og Paper-dokumenter du har stjernemerket. Den vil også vise elementer du stjernemerket på andre enheter. Hvis du for eksempel stjernemerker en fil på telefonen din, vil du se den i Stjernemerket-delen på dropbox.com.

Det er flere måter å stjernemerke elementer på:

dropbox.com

• Hold pekeren over navnet på elementet, og velg deretter stjerneikonet
  • Når du forhåndsviser en fil, velger du stjerneikonet ved siden av filnavnet
  • Fra Filer eller Hjem klikker du «» (ellipse) ved siden av filens navn, og deretter klikker du på Stjernemerk

Det er ikke mulig å stjernemerke flere elementer samtidig.

iOS-app

• I fanen Hjem trykker du på Vis alle under Stjernemerket-widgeten, og deretter «+» (pluss)
  • I fanen Filer trykker du «» ved siden a filen navn, og deretter trykker du på Legg til i stjernemerket
  • Når du forhåndsviser en fil, trykk «» (ellipse), og velger Legg til i stjernemerket

3. Nylig

Nylig-seksjonen har filer og Paper-dokumenter som du nylig har sett på eller redigert. De er sortert med filene og dokumentene du så på nylig, helt øverst.

dropbox.com

Hvis du vil skjule nylige elementer, klikker du på Skjul ved siden av Nylige-widgeten.

iOS-app

For å se all nylig aktivitet, trykk å Vis alt. For å skjule nylige elementer:

1. Trykk på fanen Hjem.
  2. Trykk på tannhjulikonet.
  3. Trykk på Skjul nylige.

4. Filer

Filer-visningen gir deg rask tilgang til en fullstendig liste over filene og mappene i Dropboxen din.

Opplastinger (kun iOS-appen)

Hvis du bruker en iOS-enhet, og du har ventende opplastinger, vil du se Opplastinger-widgeten dukke opp. «Venter» betyr at opplastingen ikke har startet ennå, eller at den ikke er fullført.

Hvis du åpner Opplastinger-widgeten, kan du:

• Avbryte individuelle opplastinger ved å trykke Avbryt
  • Avbryt alle ventende opplastinger ved å trykke Avbryt alle

Merknader:

• Bare manuelle opplastinger startet med «+» (pluss) vises i Opplastinger-widgeten – kameraopplastinger vises ikke i denne widgeten
  • Hvis du ikke har noen ventende opplastinger, vil ikke Opplastinger-widgeten dukke opp.

Vanlige spørsmål

Kan jeg droppe den nye startsiden eller Hjem-fanen? Kan jeg slå av denne visningen?

Den nye startsiden på dropbox.com og fanen Hjem i iOS-app er standardvisningene. De kan ikke slås av eller droppes.

Jeg ser et problem med en av widgetene (Ulest, Stjernemerket eller Nylige). Hva gjør jeg?

Hvis du har problemer med noen av de nye widgetene:

1. Ta skjembilde av oppførselen du ser.
  2. Kontakt oss (husk å inkludere skjermbilder og en detaljert beskrivelse av problemet).

Hvorfor ser jeg ikke Opplastinger-widgeten i iOS-appen?

Opplastninger-widgeten vises bare når det er ventende opplastinger. Med andre har har ikke opplastingene startet ennå eller er ikke ferdige ennå Hvis du ikke har noen ventende opplastinger, vil ikke Opplastinger-widgeten dukke opp.