Installer Dropbox med administratorprivilegier

Mange programmer krever at du har administratorrettigheter, deriblant Dropbox-skrivebordsprogrammet. Dropbox-skrivebordsprogrammet bruker administratorrettigheter for å gjøre Dropbox enkelt å bruke. Noen av fordelene ved å installere Dropbox med administratorrettigheter er:

• Synkroniseringsikoner som viser synkroniseringsstatusen til filer og mapper
  • Høyreklikk på hurtigmenyer for å utføre raske handlinger i Dropbox
  • Bruk av smart synkronisering til å se alt i Dropboxen samtidig som du bruker svært lite plass på harddisken

Installere Dropbox-skrivebordsprogrammet med administratorrettigheter

1. Hvis du allerede har installert Dropbox, avinstallerer du programmet.
  2. Last ned Dropbox-programmet.
  3. Åpne installasjonsprogrammet.
    • Obs! Ikke høyre- eller command-klikk på Kjør som administrator.
  4. Følg instruksjonene i installasjonsveiviseren.
    • Hvis du blir bedt om et administrativt brukernavn og passord, angir du disse eller tar kontakt med administratoren for å logge på.
    • Hvis du ikke blir bedt om et administrativt brukernavn og passord, er du administrator på datamaskinen. Alt er klart!
  5. Fullfør installasjonen og logg på Dropbox.

Smart synkronisering

Dette avsnittet omhandler en funksjon som kun er tilgjengelig via tidlig tilgang for Dropbox Business-team. Hvis du vil bruke denne funksjonen, kan du aktivere den og komme i gang.

Hva betyr det at et Dropbox-produkt er i «alfa» eller «beta»?

Før du implementerer smart synkronisering til teamet ditt, anbefaler vi at du sjekker at teammedlemmene har installert Dropbox med administratorrettigheter på datamaskinene sine. Finn ut hvordan mange av teammedlemmene dine har installert Dropbox med administratorrettigheter.

Obs! Informasjon om hvilke teammedlemmer som har installert Dropbox med administratorrettigheter er bare tilgjengelig før du aktiverer smart synkronisering.

Avhengig av reglene i bedriften, kan teammedlemmene ha lov til å installere Dropbox med administratorrettigheter på egen hånd. Hvis ikke, kan det hende de trenger hjelp fra IT-avdelingen.

Finn ut mer om smart synkronisering.