Installer Dropbox med administratorprivilegier

Mange programmer krever at du har administratorrettigheter, deriblant Dropbox-skrivebordsprogrammet. Dropbox-skrivebordsprogrammet bruker administratorrettigheter for å gjøre Dropbox enkelt å bruke. Noen av fordelene ved å installere Dropbox med administratorrettigheter er:

• Synkroniseringsikoner som viser synkroniseringsstatusen til filer og mapper
  • Høyreklikk på hurtigmenyer for å utføre raske handlinger i Dropbox
  • Tilgang til smart synkronisering, som gjør at du kan se alt i Dropboxen samtidig som du bruker svært lite plass på harddisken

Installere Dropbox-skrivebordsprogrammet med administratorrettigheter

1. Hvis du allerede har installert Dropbox, avinstallerer du programmet.
  2. Last ned Dropbox-programmet.
  3. Åpne installasjonsprogrammet.
    • Obs! Ikke høyre- eller command-klikk på Kjør som administrator.
  4. Følg instruksjonene i installasjonsveiviseren.
    • Hvis du blir bedt om et administrativt brukernavn og passord, angir du disse eller tar kontakt med administratoren for å logge på.
    • Hvis du ikke blir bedt om et administrativt brukernavn og passord, er du administrator på datamaskinen.
  5. Fullfør installasjonen og logg på Dropbox.

Smart synkronisering

Denne delen omhandler en funksjon som kun er tilgjengelig for Dropbox Professional-kunder, eller via tidlig tilgang for Dropbox Business-team.

Hva betyr det at et Dropbox-produkt er i «alfa» eller «beta»?

Før du implementerer smart synkronisering, kontrollerer du at Dropbox er installert med administratorrettigheter på alle datamaskiner hvor funksjonen skal brukes.

Finn ut mer om smart synkronisering.