​​Hva du må gjøre hvis Dropbox ikke kan installeres

Hvis Dropbox-skrivebordsprogrammet på datamaskinen ikke kan installeres, er den enkleste løsningen å prøve å laste ned hele installasjonen i stedet for å installere på den vanlige måten.

• Begge installerer Dropbox-skrivebordsprogrammet, men den fullstendige installasjonen krever ikke Internett-tilkobling

Feilsøking for mislykket installasjon av Dropbox-skrivebordsprogrammet på datamaskinen

Obs! Hvis du ikke er administrator på Mac-datamaskinen du prøver å installere Dropbox på, og du har prøvd disse feilsøkingstrinnene, må du kanskje installere manuelt.

Hvorfor kan jeg ikke bruke Dropbox på et bedriftsnettverk?

Dropbox-appen kan være forhindret fra å installere eller synkronisere på bedriftsnettverk. Hvis du er usikker på om Dropbox støttes på bedriftsnettverket, kontakter du bedriftens nettverksadministrator for å finne ut av det.

Noen bedriftsnettverk står bak HTTP proxy-servere som bruker NTLM-godkjenning. Dropbox støtter ikke denne typen proxy-godkjenning. Imidlertid har noen brukere lyktes å få Dropbox til å kjøre på nettverket sitt ved hjelp av en mellomliggende proxy, som for eksempel NTLMAPS eller cntlm.