{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Det nye Dropbox-nettstedet: En oversikt

For å gjøre dropbox.com enda bedre og enklere å bruke, ruller vi ut en oppdatert design. Dette er noen ting som er nytt i den nye versjonen av dropbox.com:

Enklere navigering

Navigasjon på Dropbox-nettstedet er forenklet i den nye designen. Klikk på filer på hjemmesiden din for å se Nylige, Deling, Filanmodninger og Slettede filer. Klikk på Deling for å se Koblinger-fanen.

Paper er nå plassert i navigasjonen som vises på hjemmesiden, i stedet for under Filer, slik det var i den gamle versjonen.

Hvis du vil ha tilgang til Bilder, går du til photos.dropbox.com. Bilder har en strømlinjeformet navigasjon som lar deg se tidslinjen og albumene dine på en enkel måte.

Hvis du ønsker tilgang til hendelser, holder du markøren over filnavnet til en delt mappe og klikker på avmerkingsboksen for å se alternativene for hendelser. Hvis du vil gjenopprette slettede filer i den nye utformingen av hendelser-siden, klikker du først på navnet til den slettede filen eller filene og deretter på Gjenopprett på skjermen som dukker opp.

Hjelp, Personvern og det andre alternativer-ikonet (…) er nå plassert nederst til høyre under Mine filer-fanen.

ny dropbox-design

Veksling mellom tilkoblede kontoer

Hvis du vil bytte til den private kontoen fra bedriftskontoen, klikker du på navnet til teamet nederst til venstre i navigasjonsmenyen på hjemmesiden. Du vil få mulighet til å velge den private kontoen. Klikk på navnet igjen for kunne gå tilbake til bedriftskontoen.

I den gamle designen kunne du endre hvilken konto som ble vist på den siden du befant deg. I den nye designen vil én av kontoene dine vises på hver eneste side helt til du bytter konto. Når du søker eller viser varsler, vil du bare se resultater for kontoen du bruker i øyeblikket, og ikke for begge kontoene.

ny dropbox-design

Avmerkingsbokser som lar deg utføre handlinger på filer og mapper

I den gamle designen var du nødt til å høyreklikke for å utføre en handling på filer eller mapper. Slik utfører du en handling på en fil eller mappe i den nye versjonen:

Hvis du beveger musen over et fil- eller mappenavn, vil også et ellipseikon (…) vises. Klikk på ellipseikonet (…) for å se flere alternativer, som f.eks. Legg til kommentar, Gi nytt navn eller Slett. Klikk på det hvite området ved siden av fil- eller mappenavnet for å åpne filen/mappen.

Hvis du vil utføre handlinger på alle filene eller mappene som vises på en side, klikker du på avmerkingsboksen ved siden av Navn øverst på siden.

Obs! Hvis du har et annet aktivt nettleservindu, vil ikke avmerkingsboksene vises når du beveger musepekeren over navnet til en fil eller mappe. Klikk på nettleservinduet for å gjøre det til det aktive vinduet.

Se teammedlemmene dine

Dropbox Business-brukere ser navnet til teamet sitt nederst på navigasjonsmenyen på hjemmesiden. Hvis du vil se en liste over medlemmene, klikker du først på teamets navn, og deretter på Grupper og medlemmer.

Bruk rutenettvisningen til å bla gjennom filene

Rutenettvisning er en ny måte å se miniatyrbilder av filene dine på. Slik bruker du rutenettvisning:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Klikk på ikonet under søkefeltet øverst på siden (dette ikonet ser ut som tre stablede streker).
  4. Klikk på Rutenett.

Når du er i rutenettvisning, klikker du på Navn øverst til venstre for å vise filene sortert etter navn, dato siste gang filen ble endret, filtype, type, filstørrelse, eller antall medlemmer som kan se filen.

For å velge en fil fører du pekeren over den og klikker på hakemerket som dukker opp. Du kan velge flere filer for å gjøre ting som å flytte eller slette alle samtidig.

Hjemmesiden på dropbox.com

Denne delen beskriver en funksjon som for tiden er i alfatesting, og som kun er tilgjengelig for et begrenset antall personer. Finn ut mer om Dropbox alfa- og beta-programmer.

Hjemmesiden på dropbox.com viser all den viktige informasjonen i kontoen din, blant annet:

• Ulest: Ny aktivitet siden forrige gang du brukte Dropbox. Dette inkluderer teamets nylige aktivitet, når noen @omtaler deg og alle kommentartråder du er involvert i.
  • Stjernemerket: Filer og Paper-dokumenter du har merket som favoritter.
  • Nylig viste: Filer og Paper-dokumenter du nylig viste eller redigerte, i rekkefølgen du åpnet dem.

Hvis du vil bruke Dropbox-filer, klikker du på Filer på venstre side av hjemmesiden. Filer er som den forrige hjemmesiden til dropbox.com.