Pakkefiler og Dropbox

En pakkefil er et filformat som brukes på Apple-datamaskiner (Mac OS X). Det brukes som regel av programmer som Keynote, Pages, GarageBand og andre. Selv om pakkefiler ser ut til å være én enkelt fil når de vises på en Apple-datamaskin, inneholder de faktisk mange flere filer og blir fremstilt som en mappe på datamaskiner som ikke er fra Apple og i de fleste nettlesere.

For tiden finnes det flere måter å laste opp pakkefiler til Dropbox på, samtidig som du sikrer kompatibilitet med alle datamaskinene, enhetene og nettleserne dine:

Hvis du vil laste opp noe på dropbox.com, kan du prøve en av de følgende to måtene:

• Dra pakkefilen til dropbox.com og slipp (hvis nettleseren din støtter dette)
  • Pakk filen og last den opp med Last opp filer-knappen på dropbox.com

Merknader:

• Slik pakker du en fil på macOS:
    • Ctrl-klikk på filen, og klikk deretter på Komprimer …
  • For å komprimere en fil i Windows:
    • Høyreklikk på filen, klikk på Send til … og velg Komprimert (zippet) mappe

Slik laster du opp i Dropbox-skrivebordsappen:

• Flytt eller kopier filen inn i Dropbox-mappen på datamaskinen din. Dropbox-skrivebordsappen vil deretter synkronisere filen i riktig format.