{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Pakkefiler og Dropbox

En pakkefil er et filformat som brukes på Apple-datamaskiner (Mac OS X). Det brukes som regel av programmer som Keynote, Pages, GarageBand og andre. Selv om pakkefiler ser ut til å være én enkelt fil når de vises på en Apple-datamaskin, inneholder de faktisk mange flere filer og blir fremstilt som en mappe på datamaskiner som ikke er fra Apple og i de fleste nettlesere.

For tiden finnes det flere måter å laste opp pakkefiler til Dropbox på, samtidig som du sikrer kompatibilitet med alle datamaskinene, enhetene og nettleserne dine:

Hvis du vil laste opp noe på dropbox.com, kan du prøve en av de følgende to måtene:

• Dra pakkefilen til dropbox.com og slipp (hvis nettleseren din støtter dette)
  • Pakk filen og last den opp med Last opp filer-knappen på dropbox.com

Merknader:

• Slik pakker du en fil på macOS:
    • Ctrl-klikk på filen, og klikk deretter på Komprimer …
  • For å komprimere en fil i Windows:
    • Høyreklikk på filen, klikk på Send til … og velg Komprimert (zippet) mappe

Slik laster du opp i Dropbox-skrivebordsappen:

• Flytt eller kopier filen inn i Dropbox-mappen på datamaskinen din. Dropbox-skrivebordsappen vil deretter synkronisere filen i riktig format.