{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hva er et systemstatusfelt eller en menylinje?

I hjelpesenteret kaller vi feltene langs toppen eller bunnen av skjermen for systemstatusfeltet (Windows/Linux) eller menylinjen (Mac). Systemstatusfeltet eller menylinjen inneholder Dropbox-ikonet. Du bruker dette ikonet til å få tilgang til Dropbox-menyen.

Systemstatusfeltet eller menylinjen vises på ulike steder avhengig av operativsystemet ditt: Velg det operativsystemet du bruker for å finne ut mer:

Linux

Klikk på Dropbox-ikonet for å få tilgang til menyen i Dropbox-skrivebordsappen.

Plasseringen av systemstatusfeltet er avhengig av Linux-installeringen. Systemstatusfeltet i f.eks. Ubuntu vises øverst på skjermen og ser slik ut:

Dropbox-appen i systemstatusfeltet ditt
Dropbox-appen i systemstatusfeltet ditt

Mac

Menylinjen vises øverst på skjermen.

Klikk på Dropbox-ikonet for å få tilgang til menyen i Dropbox-skrivebordsprogrammet.

Dropbox-appen på menylinjen

Windows

Systemstatusfeltet vises nederst på skjermen.

Hvis du ikke ser Dropbox-ikonet, kan det hende det skjules automatisk av Windows. Klikk på den lille hvite pilen for å vise alle ikoner i systemstatusfeltet. Klikk på Dropbox-ikonet for å få tilgang til menyen i Dropbox-skrivebordsprogrammet.

Dropbox-appen i systemstatusfeltet ditt
Dropbox-appen i systemstatusfeltet ditt

Jeg ser ikke Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet eller på menylinjen – har det forsvunnet?

Dropbox-ikonet vises bare i systemfeltet eller på menylinjen hvis du har lastet ned Dropbox-skrivebordsappen til datamaskinen og den kjøres. Av og til vil Dropbox-ikonet se ut til å «forsvinne», fordi skrivebordsprogrammet er inaktivt på datamaskinen. For å løse dette kan du starte appen igjen eller laste ned Dropbox-skrivebordsappen (eller laste den ned på nytt) og logge på Dropbox-kontoen din når du blir bedt om det.