Støtte for Windows XP er avsluttet

Fra og med den 29. august 2016 støtter ikke lenger Dropbox-skrivebordsprogrammet Windows XP. På denne datoen ble alle Dropbox-kontoer som var knyttet til en Windows XP-datamaskin, logget av. Du kan logge på igjen når du har oppdatert til Windows Vista eller en nyere versjon av Windows.

Selv om du blir logget ut av Dropbox-kontoen, foretas det ikke noen endringer på kontoen din. Filene og bildene er trygge. Du vil fortsatt ha tilgang til kontoen – eller ha muligheten til å opprette en ny konto – på dropbox.com eller på andre kompatible datamaskiner og mobile enheter.

Hva betyr dette for meg?

Hvis du kjørte Dropbox på en Windows XP-maskin, må du oppdatere operativsystemet til Windows Vista eller en nyere versjon ved å følge instruksjonene på Microsofts kundestøtteside.

Hvis du vil finne ut hvilken versjon av Windows som kjøres på datamaskinen din, kan du se listen over tilknyttede enheter på kontosikkerhet-siden. Hvis du beveger musepekeren over i-alternativet i aktivitet-kolonnen, vil enhetens operativsystem vises.

Hva med filene mine?

Selv om du ikke oppdaterer operativsystemet, vil filene forbli i Dropbox-kontoen, og de vil fortsatt være tilgjengelige fra andre enheter som støttes og på dropbox.com.

Hvorfor skjedde det?

Vi utgir stadig nye versjoner av Dropbox-programmet med nye funksjoner, bedre ytelse og sikkerhetsforbedringer, og disse versjonene er ikke alltid kompatible med eldre operativsystemer.

Microsoft avsluttet støtte for Windows XP i april 2014. Vi har avsluttet støtten for Dropbox-appen for Windows XP, slik at produkttilbudene våre holder takt med markedet.

Andre artikler

Jeg bruker ikke Windows XP, men jeg blir fortsatt bedt om å oppdatere operativsystemet mitt – hvorfor?