Lås opp og slett en kopi av en delt mappe

Oppdatert Jan 02, 2024

Hvis du kopierte en delt mappe fra Dropbox-mappen til et annet sted på datamaskinen din, og du hadde kun skrivebeskyttet tilgang til den delte mappen, kan kopien av mappen være låst.

Denne artikkelen forklarer hvordan du låser opp mappen og sletter den fra datamaskinen din.

Du må endre tilatelser for de kopierte mappene slik at du kan slette den. For å endre tillatelser:

1. Høyreklikk på den låste mappen.
  2. Velg Egenskaper.
  3. Klikk på fanen Sikkerhet .
  4. Klikk Rediger … under Grupper eller brukernavn.
  5. Velg brukernavnet ditt.
  6. Kryss av i boksen under Tillat ved siden av Full kontroll.
  7. Klikk på Bruk.
  8. Klikk på OK.
Du må endre tilatelser for de kopierte mappene til Les og skriv, og deretter flytte den til papirkurven for å slette den.
Du må endre tilatelser for den kopierte mappen til Skriv, og deretter slette den.