Hvordan kan jeg angi en utløpsdato for en delt kobling?

Dropbox Professional- og Business-kunder kan opprette, endre eller fjerne en utløpsdato for en delt kobling. Slik gjøres det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over fil- eller mappenavnet og klikk på Del-knappen som dukker opp.
  3. I vinduet som dukker opp, klikker du på Koblingsinnstillinger.
  4. I neste vindu klikker du på Angi passord/utløpsdato (eller Angi synlighet/utløpsdato).
  5. Velg Ja og velg når du vil at koblingen skal utløpe. Den delte koblingen utløper kl. 23:59 på den dagen du velger, basert på tidssonen din.
  6. Klikk på Lagre innstilinger for at utløpsdatoen skal bli brukt på koblingen.

Når innstillingene er lagret, kan du klippe og lime koblingen inn i en e-post eller sende den direkte via Dropbox. Når koblingen utløper, må du opprette en ny kobling for å dele filen eller mappen igjen.

Hvordan ser en delt kobling med en utløpsdato ut for en mottaker?

Mottakere vil være i stand til å se siden til den delte koblingen som normalt. De vil ikke være i stand til å se utløpsdatoen.

Kan jeg endre utløpsdatoen?

Du kan endre en utløpsdato ved å følge fremgangsmåten ovenfor.

Hva skjer hvis noen jeg deler koblingen med åpner den etter utløpsdatoen?

Hvis noen besøker en kobling etter at den har utløpt, ser de denne siden:

Utløpt kobling

Jeg er medlem av et Dropbox Business-team. Har administratoren noen kontroll over utløpsdatoene jeg angir?

Administratorer kan ikke håndheve regler for utløpsdatoer for teammedlemmers delte koblinger. Administratorer kan derimot begrense alle delte koblinger til å være kun for team.

Dropbox Business-administratorer: Finn ut hvordan du oppretter koblinger som er kun for team.