Administrer filanmodninger for Dropbox-teamet ditt

Oppdatert Oct 10, 2023

Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, kan du administrere filanmodninger for teamet ditt.

Lær mer om å opprette filanmodninger og laste opp til filanmodninger.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

Se filanmodningsaktivitet for teamet ditt

Gjør følgende for å se filanmodningsaktivitet for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Filtrer resultater for å vise filanmodningsaktiviteten du ønsker å se.

Finn mer ut om hvordan du ser teamaktivitet i administratorverktøyet.

Slå filanmodninger på eller av for teamet ditt

Slik slår du filanmodninger på eller av for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Ekstra innstillinger klikker du på Filanmodninger.
  5. Velg eller Av.
    • Hvis du velger , kan teammedlemmene opprette filanmodninger. Filanmodninger er slått som standard for nye Dropbox-team.
    • Hvis du velger Av, kan ingen på teamet opprette filanmodninger, og alle eksisterende filanmodninger deaktiveres.

Vanlige spørsmål om filanmodninger for Dropbox-team

Finnes det en størrelsesgrense på filene Dropbox-teammedlemmer kan anmode om?

Dropbox-teammedlemmer kan motta filer på opptil 50 GB.