{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan varsles jeg om endringer i Dropboxen?

For å holde oversikt over endringene som utføres i Dropbox, kan du slå på skrivebordsvarslinger . Hvis du bruker en iOS-enhet, kan du også aktivere push-varslinger.

Slå på skrivebordsvarslinger

Skrivebordsprogrammet kan vise varslinger på datamaskinen når endringer oppdages i Dropbox. Du kan velge hvilke varslinger du ønsker å motta:

1. Klikk på Dropbox-ikonetmenylinjen (Mac) eller i systemfeltet (Win/Linux).
  2. Klikk tannhjulikonet og velg Innstillinger... fra menyen.
  3. Merk eller fjern merket i boksene under Varsle med om for å velge hvilke varslinger du vil motta.

Aktivere eller deaktivere varslinger på en iOS-enhet

Dropbox iOS-appen sender push-varslinger ved invitasjoner til delte mapper, og når koblinger deles med deg. Slik aktiverer eller deaktiverer du disse varslingene:

1. Åpne enhetens Innstillinger.
  2. Velg Varslinger.
  3. Velg Dropbox.
Skrivebordsvarslinger er en god løsning for å øke produktiviteten. Ta en titt på dette blogginnlegget for å finne ut mer.