Hvordan varsles jeg om endringer i Dropboxen?

For å holde oversikt over endringene som utføres i Dropbox, kan du slå på skrivebordsvarslinger . Hvis du bruker en iOS-enhet, kan du også aktivere push-varslinger.

Slå på skrivebordsvarslinger

Skrivebordsprogrammet kan vise varslinger på datamaskinen når endringer oppdages i Dropbox. Du kan velge hvilke varslinger du ønsker å motta:

1. Klikk på Dropbox-ikonetmenylinjen (Mac) eller i systemfeltet (Win/Linux).
  2. Klikk tannhjulikonet og velg Innstillinger... fra menyen.
  3. Merk eller fjern merket i boksene under Varsle med om for å velge hvilke varslinger du vil motta.

Aktivere eller deaktivere varslinger på en iOS-enhet

Dropbox iOS-appen sender push-varslinger ved invitasjoner til delte mapper, og når koblinger deles med deg. Slik aktiverer eller deaktiverer du disse varslingene:

1. Åpne enhetens Innstillinger.
  2. Velg Varslinger.
  3. Velg Dropbox.
Skrivebordsvarslinger er en god løsning for å øke produktiviteten. Ta en titt på dette blogginnlegget for å finne ut mer.