Hvordan forhåndsvise filer i Dropbox

Med en filforhåndsvisning kan du vise, kommentere og dele filer uten å laste dem ned. Du kan imidlertid ikke redigere en fil fra en forhåndsvisning.

Hvis du vil forhåndsvise en fil på datamaskinen eller telefonen, klikker (eller trykker) du bare på navnet til en fil. Oppe til høyre kan du klikke:

• Kommentarer for å se kommentarer
  • Aktivitet for å se hvem som sist åpnet eller redigerte filen din
  • Om for å vise filstørrelse, type og når den sist ble endret

Hvorfor kan jeg ikke forhåndsvise filen?

Hvis du har problemer med å forhåndsvise en fil, kan det hende det er en filtype som ikke støttes med Dropbox, eller det kan hende den er for stor til å forhåndsvises. Se hele listen over støttede filtyper og -størrelser her.

Hvis det ikke er problemet, kan du lese om vanlige feilmeldinger og feilrettinger i denne artikkelen  .

1. Hvis en forhåndsvisning ikke lastes inn eller ikke lastes inn riktig, kan du alltids åpne filen ved å laste den ned: 1. Klikk på Last ned eller (ellipse) eller klikk øverst til høyre. Hvis du har lastet ned filen tidligere, vil du se Åpne med (eller Åpne) -knappen.
    • Hvis du klikket på (ellipse), klikker du på Last ned
    • Hvis du klikket på Last ned, klikker du på Direkte nedlasting
    • Du kan også klikke på Legg til i Dropbox for å legge filen på Dropbox-kontoen din

Hvorfor ser jeg bare den første siden av filen min?

Hvis du prøver å forhåndsvise en av følgende filtyper, kan du kun forhåndsvise den første siden eller rammen av filen din. Du kan se resten av sidene hvis du laster ned og åpner filen.

• .numbers
  • .pages
  • .key
  • .keynote
  • .gif

Hvorfor er dato filen ble opplastet en nyere dato enn datoen da den ble sist endret?

Dropbox beholder datoen filen ble endret når du laster den opp via Dropbox-skrivebordsappen. Dette kan f.eks. skje hvis du endret en fil for tre måneder siden, men lastet den opp i går.