{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Den offentlige mappen

Viktige endringer i offentlige Dropbox-mapper

Fra og med 1. September 2017 kommer offentlige koblinger til å være deaktivert for alle brukere. Du finner mer informasjon nedenfor.

Brukere av Dropbox Basic (gratis)

Den 15. mars 2017 ble den offentlige mappen i Dropbox-kontoen din gjort om til en vanlig mappe. Som standard er denne mappen privat for kontoen din. Denne overgangen skjer automatisk.

Du må være klar over følgende:

• Alle filene i den offentlige mappen din vil fortsatt være trygge, men offentlige koblinger til disse filene vil slutte å virke
  • Hvis noen prøver å bruke en kobling til en fil i den offentlige mappen din, får de opp en feilside
  • Hvis du vil se en liste over offentlige koblinger, kan du gå til den offentlige mappen – alle filene i denne mappen vil tidligere ha hatt en offentlig kobling knyttet til seg
  • Dropbox kan ikke konvertere eksisterende offentlige koblinger til delte koblinger
  • Hvis du ønsker å dele noen av filene i den offentlige mappen på nytt, må du bruke en delt mappe eller delt kobling

Bruke den offentlige mappen til å gjengi HTML-innhold

Fra 3. oktober 2016 kan ikke lenger Dropox Basic (gratis)-brukere bruke offentlige koblinger til å gjengi HTML-innhold i en nettleser. Hvis du bruker Dropbox Basic og du har laget et nettsted som viser HTML-innhold direkte fra Dropbox-kontoen din, vil det ikke lenger gjengis i nettleseren. Selve HTML-innholdet vil fortsatt være i Dropboxen din, og du kan dele det med andre ved hjelp av noen av våre andre metoder for deling.

Fra og med 1. september 2017 kan Dropbox Plus- og Business-brukere ikke lenger gjengi HTML-innhold, og den offentlige mappen og tilhørende delingsfunksjoner vil være deaktivert.

Kontoer som er opprettet etter 4. oktober 2012

Dropbox-kontoer som er opprettet etter 4. oktober 2012, vil ikke ha hatt en offentlig mappe. Hvis du ønsker å dele filer raskt, kan du bruke en delt kobling. Delte koblinger fungerer selv om den du deler med ikke har en Dropbox-konto.