Kan jeg dele en mappe som ligger i en annen delt mappe?

Nei. Du kan ikke dele en mappe som ligger i en delt mappe, med mindre du bruker en Dropbox Business-konto.

Hvis du har en Basic, Plus eller Professional Dropbox-konto, er det noen andre alternativer du kan velge.

Dropbox Business: Hvordan dele en mappe som ligger i en teammappe

Dropbox Business-teammedlemmer kan dele mapper som ligger i teammapper, som er en type delt mappe som kun er tilgjengelig for Dropbox Business-brukere. Teammapper kan kun opprettes av teamadministratoren. Finn ut hvordan du finner og kontakter teamadministratoren din.

Teamadministratorer: Finn ut hvordan du oppretter en teammappe.

Dropbox Basic, Plus og Professional: Andre alternativer for å dele undermapper av delte mapper

Du kan ikke dele en mappe som ligger i en delt mappe, med mindre du er en Dropbox Business-bruker. Du har imidlertid noen andre alternativer: