​​Hvordan deler jeg med noen utenfor Dropbox?

Du kan dele filer med hvem som helst, også noen uten Dropbox-konto, ved å dele en kobling til en hvilken som helst fil eller mappe. Du kan sende en delt kobling via e-post, Facebook, Twitter, direktemeldinger og sosiale nettverk, hvor du vil.

Delte koblinger er skrivebeskyttet, og som standard kan alle som har koblingen se på og laste ned innholdet.

Dropbox Professional- og Dropbox Business-brukere kan legge til passord og utløpstidspunkt for delte koblinger.

Deling med delte mapper

Hvis du må samarbeide med noen om filer, kan du opprette en delt mappe. Filer i delte mapper synkroniseres på medlemmenes Dropbox-kontoer, så alle medlemmer av en delt mappe må ha en Dropbox-konto.