{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Del en kobling eller fil fra en mobiltelefon eller et nettbrett

Denne artikkelen omhandler to måter å gi andre skrivebeskyttet tilgang til filer i Dropboxen din: Del en fil eller opprett en delt kobling.

Uansett hvilken metode du bruker, kan de du ga tilgang til vise, kommentere på eller laste ned en kopi av filen. De vil derimot ikke være i stand til å redigere den opprinnelige filen i Dropbox. Husk at ikke alle plattformer støtter begge metodene.

Del en fil hvis du vil at bare visse personer skal ha tilgang til filen.

Opprett en delt kobling hvis du vil at hvem som helst skal være i stand til å klikke på en kobling for å få tilgang til filen.

Klikk på rullegardingmenyen nedenfor, og velg den mobile enheten du ønsker å se instruksjoner for.

Android

Del en fil

1. Gå til filen eller mappen du vil dele, og trykk deretter på nedoverpilen til høyre for fil- eller mappenavnet.
  2. Trykk på Del.
  3. Angi navnet eller e-postadressen til de som må ha tilgang til filene dine.
  4. Under Disse personene, velger du Kan vise.
  5. Legg til en melding om filene, og trykk på Send.

Del en kobling

1. Gå til filen eller mappen du vil dele, og trykk deretter på nedoverpilen til høyre for fil- eller mappenavnet.
  2. Trykk på Del.
  3. Trykk for å Opprette en kobling.
    • Hvis en kobling allerede ble delt til denne filen eller mappen, trykker du på Del ved siden av Alle som har koblingen kan vise.
  4. Du vil se en meny med apper, som e-post og SMS-tjenester, du kan velge fra for å sende filen. Velg appen du vil bruke, så vil Dropbox lime inn koblingen i appen.

iOS

Del en fil

1. Finn filen du vil dele i filliste-visningen.
  2. Trykk på ikonet (ellipse) ved siden av filnavnet.
  3. Trykk på Del.
  4. Angi navnet eller e-postadressen til de som må ha tilgang til filene dine.
  5. Under alternativet Disse personene, velger du Kan vise.
  6. Legg til en melding om filene, og trykk på Send.

Del en kobling

1. Finn filen du vil dele i filliste-visningen.
  2. Trykk på ikonet (ellipse) ved siden av filnavnet.
  3. Trykk på Del.
  4. Under Hvem har tilgang klikker du på Opprett en kobling.
    • Hvis en kobling allerede ble delt til denne filen eller mappen, trykker du på Del ved siden av Alle som har koblingen kan vise.
  5. Velg måten du vil dele koblingen på, f.eks. e-post, tekstmelding eller innlegg på sosiale medier.
  6. Fyll inn nødvendig informasjon eller send eller offentliggjør koblingen.

Windows Phone

Del en kobling

1. Trykk og hold på navnet til hvilken som helst fil eller mappe for å vise en liste over handlinger.
  2. Trykk på Del.
  3. Velg om du vil sende en kobling eller kopiere koblingen til utklippstavlen. Hvis du velger Send en kobling, får du muligheten til å bruke andre apper, som f.eks. e-post, teksmeldinger eller sosiale medier.
  4. Fyll inn nødvendig informasjon eller send eller offentliggjør koblingen.

Windows Tablet

Del en kobling

1. Trykk på mappen eller filen du vil dele for å åpne den.
  2. Trykk på  …
  3. Velg om du ønsker å sende en kobling eller kopiere koblingen til utklippstavlen. Å sende en kobling gir flere alternativ for deling, sånn som via e-post, Facebook eller andre apper.
  4. Fyll inn nødvendig informasjon eller send eller offentliggjør koblingen.