Hvorfor ber Dropbox-mobilappen om tilgang til kontaktene mine?

Oppdatert Feb 13, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder alle Dropbox-brukere.

Dropbox-mobilappen ber om tilgang til kontaktene dine for å gi funksjoner som gjør det enklere for deg å bruke Dropbox, inkludert å dele innhold med venner uten å måtte huske kontaktinformasjonen deres. Når du for eksempel deler filer og bilder, kan Dropbox foreslå navn og e-postadresser fra adresseboken mens du skriver dem.

Vil Dropbox samle inn eller lagre kontaktene mine?

Hvis du bestemmer deg for å gi Dropbox tilgang til kontaktene dine, vil kontaktene dine bli synkronisert til våre servere. Hos Dropbox er datasikkerheten av høyeste prioritet. Finn ut mer om hvordan Dropbox håndterer dataene dine sikkert.

Deler Dropbox kontaktene mine med andre?

Vi deler ikke kontaktene dine med mindre du ber oss om det. Hvis du velger å dele filer med noen, eller invitere en person til Dropbox, sender vi en e-post på dine vegne til den kontakten.

Kan jeg bruke Dropbox-mobilappen uten å gi tilgang til kontaktene mine?

Ja. Det er valgfritt å gi tilgang til kontaktene.

Kan jeg tilbakekalle Dropbox sin tilgang til kontaktene mine?

Hvis du tidligere har gitt tilgang til kontaktene dine og ikke lenger ønsker det, kan du fjerne tillatelser for Dropbox fra telefonens personverninnstillinger.

Slik fjerner du tilgang til kontakter på en iPhone eller iPad:

1. Åpne Innstillinger.
  2. Trykk på Personvern og sikkerhet.
  3. Trykk på Kontakter.
  4. Finn Dropbox og slå av innstillingen.

Slik fjerner du tilgang til kontakter på en Android-enhet:

1. Åpne Innstillinger.
  2. Trykk på Apper og varsler.
  3. Trykk på Dropbox. Hvis du ikke finner den, trykk først Se all apper eller Appinformasjon .
  4. Trykk på Tilatelser.
  5. Finn Kontakter og velg Nekt.

Hvorfor vises kontakter fra en annen enhet eller app på Dropbox-kontoen min?

Med din tilatelse synkroniserer Dropbox kontakter fra enhetene du bruker, for å få tilgang til Dropbox. Denne funksjonen gjør det enkelt å dele og samarbeide med alle kontaktene dine direkte fra Dropbox, enten de er fra en koblet enhet eller en tredjepartskilde som Google eller X (tidligere Twitter). Du kan når som helst fjerne foreslåtte kontakter fra Dropbox-kontoen din .