Hvordan kan jeg eksportere til et SD-kort fra Android-telefonen?

Oppdatert Nov 30, 2023

Hvis du ønsker å eksportere filer fra Dropbox til et SD-kort på Android-telefonen, må du først sjekke at du har riktig versjon av Dropbox-appen. Hvis du kjører Android 4.4 (eller nyere), må du ha versjon 12 (eller nyere) av Dropbox-appen.

Den nyeste versjonen av Dropbox-appen er tilgjengelig på Google Play-butikken.

Når du har bekreftet at du har riktig versjon av Dropbox-appen, er du klar til å eksportere til et SD-kort:

1. Trykk på knappen for hurtighandling til høyre for filnavnet du ønsker å eksportere
  2. Trykk på Mer
  3. Trykk på Eksporter
  4. Trykk på Lagre til enhet
  5. Velg det eksterne SD-kortet

Hvis du ikke ser det eksterne SD-kortet ditt oppført:

1. Etter at du har trykt på Lagre til enhet, trykker du på Meny-knappen
  2. Trykk på Innstillinger
  3. Velg Vis avanserte enheter
  4. Det eksterne SD-kortet skal vises som en eksportplassering

Hva skjer når jeg eksportere en fil til en annen app på enheten?

Når du velger å eksportere en fil til et annet program, vil filen åpnes med programmet som er valgt. Det programmet håndterer så filen. Hvis du f.eks. har eksportert en fil til galleriappen på enheten, vil den appen vise filen, men ikke lagre filen.

For å lagre en fil på et annet sted kan du velge å lagre til SD-kortet.