Hvor finner jeg Dropbox-appen på iPhone eller iPad?

Oppdatert Oct 30, 2023

Hvis du har lastet ned Dropbox-appen på iPhone eller iPad, men plutselig ikke finner den, er den mest sannsynlig flyttet til en mappe på enheten.

Slik finner du Dropbox-appen på en iOS-enhet

For å finne Dropbox-appen eller en annen app på iPhone eller iPad, kan du bruke Apples søkefunksjon

1. Sveip ned på startskjermen, og søk etter Dropbox.
  2. Du vil bli vist en liste med resultater – hvis appen ligger i en mappe, vil navnet på mappen vises til høyre for appen

Alternativt kan Dropbox-appen ha blitt slettet fra startskjermen, men fremdeles være på enheten.

For å finne den sveiper du fra høyre til venstre på startskjermen frem til appbiblioteket åpnes. Bla gjennom for å finne Dropbox, eller skriv «Dropbox» i søkefeltet.

Finner du fortsatt ikke Dropbox-appen på iPhone eller iPad?

Hvis du har fulgt trinnene ovenfor og fortsatt ikke finner Dropbox-appen på iPhone eller iPad, kan den på en eller annen måte ha blitt slettet.

Dropbox er en nettskytjeneste, noe som betyr at alle filene dine fortsatt er der når du installerer mobilappen på nytt og logger på. Slik installerer du Dropbox-appen for iOS på nytt.