Slik legger du til Dropbox i Filer-appen på iPhone eller iPad

Oppdatert Dec 13, 2023

Du kan bruke Filer-appen til å bla gjennom filer som er lagret på enheten din og i Dropbox-kontoen din på ett sted. For å gjøre dette må du ha Dropbox iOS-appen installert på enheten din.

Slik aktiverer du Dropbox som en plassering i Filer-appen:

1. Åpne Filer-appen.
  2. Fra Bla gjennom-skjermen trykker du på «» (ellipse) i øvre høyre hjørne.
  3. Trykk på Rediger.
  4. Veksle Dropbox til .
  5. Trykk på Ferdig.

Slik får du tilgang til Dropbox-kontoen din i Filer-appen:

1. Åpne Filer-appen.
  2. Under Plasseringer ser du Dropbox-mappen din.
  3. Trykk på Dropbox-mappen din.
highlight icon

Obs! Hvis du avinstallerer Dropbox iOS-appen, fjernes Dropbox-mappen din fra Filer-appen.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør filgjenoppretting og historikk enkelt.

Hvilke Dropbox-funksjoner er tilgjengelige i Filer-appen?

I Dropbox-mappen på Filer-appen kan du:

• bla gjennom filene dine
  • Vise filer
highlight icon

Obs! Hvis du vil ha tilgang til en fil uten nett, må du gjøre filen tilgjengelig offline i Dropbox iOS-appen.

• Laste ned filer
highlight icon

Merk: For å laste ned en fil må du ha tilgang til Wi-Fi eller mobildata.

• Kopiere filer
  • Flytt filer
  • Endre navn på filer
  • Redigere filer
  • Laste opp filer direkte til Dropbox fra støttede apper

Hvis du kobler den jobbrelaterte og private Dropbox-kontoen til telefonen, ser du begge mappene.

Hvilke Dropbox-funksjoner er ikke tilgjengelige i Filer-appen?

Noen Dropbox-funksjoner er ikke tilgjengelige i Filer-appen. Dette er noen av dem:

• Administrering av innstillinger for deling for delt mappe
  • Søker for å finne hvilken som helst fil i Dropbox-mapper
  • Filsamarbeid i sanntid (hvis to personer redigerer en fil samtidig, lager de to ulike kopier)
  • Synkroniserer «Favoritter» fra Dropbox iOS-appen til Filer-appen
  • Kommenterer på filer
  • Åpne mapper med mer enn 10 000 filer eller mapper
  • Gjenoppretting av nylig slettede Dropbox-filer fra menyen Nylig slettet
  • Forhåndsvisning av «pakke»-filer, som GarageBand, OmniOutliner og iWork '09-dokumenter (du kan få beskjed om autentiseringsfeil når du prøver å åpne disse filene)
  • Flytting av filer eller mapper til en mappe som du ikke har åpnet ennå (noen mapper vises ikke som mulige plasseringer med mindre du åpner mappen før du prøver å flytte filer eller mapper til den)
  • Hvis det er valgt en passkode for Dropbox-appen, er Dropbox-mappen ikke tilgjengelig i Filer-appen
  • Tilgang til filer i Dropbox-mappen når du er frakoblet
  • Synkroniserer tagger eller farger i Filer-appen

Mens vi jobber med å forbedre Dropbox-integrasjonen med Filer-appen, kan du bruke Dropbox iOS-appen for å få tilgang til noen av disse funksjonene som vanlig.