Hvordan registrerer jeg meg for betaversjonen av Dropbox på Android-enheten min?

Hvis du vil teste betaversjonen av Dropbox-appen for Android-enheten din, kan du gå til registreringssiden for betatesting.

Når du har installert betaversjonen, vil du motta oppdateringer jevnlig via Google Play-butikken.

Vær oppmerksom på at disse produktene vanligvis ikke har gjennomgått de samme testene for pålitelighet, tilgjengelighet og sikkerhet som andre Dropbox-produkter. Du kan avinstallere betaversjonen og gå tilbake til den vanlige Dropbox-appen når som helst.

Les mer om programmet for tidlig tilgang for Dropbox.

Har Dropbox et beta-program for iOS?

Dropbox har et begrenset betaprogram for iOS-brukere, som for øyeblikket er stengt i påvente av fremtidige oppdateringer.