Angi en firesifret passkode på en telefon eller et nettbrett

Oppdatert Aug 10, 2023
Velg enheten for å se instruksjoner for hvordan du angir en passkode:

Slik angir du en passkode på Dropbox Android-appen:

1. Åpne Dropbox-appen og trykk på meny-knappen.
  2. Trykk på tannhjul-ikonet (eller Innstillinger i eldre versjoner av appen).
  3. Under Avanserte funksjoner-delen trykker du på Konfigurer passkode.
  4. Velg Slå på passkode.
  5. Skriv inn og bekreft den nye passkoden.
highlight icon

Merknader:

• Fra nå av må du skrive inn passkoden hver gang du kjører eller kommer tilbake til Dropbox-appen.
  • Enheten blir logget av Dropbox hvis 10 etterfølgende forsøk på å skrive inn passkoden mislykkes.
  • Du kan endre passkoden i Konfigurer passkode-innstillingene.
  • Du kan også aktivere en innstilling som vil slette alle offline-filer som er lagret på enheten hvis feil passkode blir angitt mer enn ti ganger.

Slik angir du en passkode på Dropbox iPad-appen:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på tannhjul-ikonet øverst på skjermen.
  4. Trykk Passkodelås.
  5. Velg Slå passkode på.
  6. Skriv inn og bekreft den nye passkoden.
highlight icon

Merknader:

• Fra nå av må du skrive inn passkoden hver gang du kjører eller kommer tilbake til Dropbox-appen.
  • Enheten blir logget av Dropbox hvis 10 etterfølgende forsøk på å skrive inn passkoden mislykkes.
  • Du kan endre passkoden i Passkodelås-innstillingene.

Slik angir du en ny passkode på Dropbox iPhone-appen:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på tannhjul-ikonet øverst på skjermen.
  4. Trykk Passkodelås.
  5. Velg Slå passkode på.
  6. Skriv inn og bekreft den nye passkoden.
highlight icon

Merknader:

• Fra nå av må du skrive inn passkoden hver gang du kjører eller kommer tilbake til Dropbox-appen.
  • Enheten blir logget av Dropbox hvis 10 etterfølgende forsøk på å skrive inn passkoden mislykkes.
  • Du kan endre passkoden i Passkodelås-innstillingene.

Slik angir du en passkode i Dropbox Windows Phone-appen:

1. Filer-, Bilder- eller Favoritter-fanen øverst i Dropbox trykker du på ellipse-knappen (…) på applinjen. Velg deretter Innstillinger.
  2. Trykk Sikkerhet.
  3. Velg Passkodelås på.
  4. Skriv inn og bekreft den nye passkoden.
highlight icon

Merknader:

• Fra nå av må du skrive inn passkoden hver gang du kjører eller kommer tilbake til Dropbox-appen.
  • Enheten blir logget av Dropbox hvis 10 etterfølgende forsøk på å skrive inn passkoden mislykkes.
  • Du kan endre passkoden fra Sikkerhet-innstillingene.

Slik angir du en ny passkode på Dropbox Windows Tablet-appen:

1. Sveip inn fra høyre side av skjermen for å hente opp Perler-linjen og trykk på Innstillinger.
  2. Velg Sikkerhet.
  3. Velg Passkodelås på.
  4. Skriv inn og bekreft den nye passkoden.
highlight icon

Merknader:

• Fra nå av må du skrive inn passkoden hver gang du kjører eller kommer tilbake til Dropbox-appen.
  • Enheten blir logget av Dropbox hvis 10 etterfølgende forsøk på å skrive inn passkoden mislykkes.
  • Du kan endre passkoden fra Sikkerhet-innstillingene.

Hva om jeg glemmer passkoden?

Du kan tilbakestille passkoden ved å avinstallere og ominstallere Dropbox-appen på telefonen. Vær obs på at hvis du avinstallerer appen, vil dette fjerne filene du har markert som tilgjengelig for frakoblet tilgang.

Hvis du har problemer med trinnene ovenfor, kan du også logge deg av enheten eksternt på dropbox.com.

Neste gang du åpner Dropbox-appen på enheten, blir du bedt om å logge på, men en passkode vil ikke være nødvendig.