Kvalifiserer Samsung-enheten min til plasskampanjen til Dropbox?

Dropbox-kampanjen med Samsung har utløpt. Dette vil ikke påvirke eksisterende kampanjeplass du har mottatt ved å koble en kvalifisert Samsung-enhet til Dropbox.

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvilke kampanje er det for Samsung-enheter?

Dropbox-kampanjen for Samsung-enheter gjør det enklere enn noensinne å få tilgang til de viktigste bildene, dokumentene og videoen dine hvor som helst og dele dem med andre.

Hvis du har en helt ny Samsung-telefon eller -nettbrett, kan du være berettiget til å tjene ytterligere 48 GB Dropbox-plass i opptil to år. Dette er i tillegg til de 2 GB lagringsplass som er inkludert med Dropbox Basic-kontoer, noe som gir totalt 50 GB Dropbox-plass.

Kampanjevilkår og berettigelse

Hvor lenge er kampanjeplassen gyldig?

Samsungs kampanjeplass på 48 GB er gyldig for en fastsatt tidsperiode. Varigheten av kampanjen avhenger av enhet og operatør:

• Utvalgte Samsung-enheter er kvalifisert til å motta 48 GB i to år, inkludert:
    • Enheter lansert etter høsten 2014 med Dropbox-appen installert på forhånd
    • Enheter lansert mellom 2012 og 2014 som har Dropbox-appen installert på forhånd med «ut-av-boksen»-opplevelsen
  • Utvalgte Samsung-enheter lansert mellom 2012 og 2014 som har Dropbox-appen installert på forhånd, men som ikke har «ut-av-boksen»-opplevelsen, er kvalifisert til å motta 48 GB i ett år.
  • AT&T-enheter: Note 4-enheter med en AT&T-operatør er kvalifisert til å motta 48 GB i seks måneder.

Hvis enheten din er kvalifisert for en kampanje, vil du motta en e-post som spesifiserer varigheten av kampanjen første gang du logger deg på Dropbox på den kvalifiserte enheten. Hvis du har spørsmål angående varigheten av kampanjeplassen etter du har løst den inn, kan du sjekke utløpsdatoen ved å logge deg på kontosiden og klikke «Vis all opptjent plass.»

Hvilke Samsung-enheter er kvalifisert for kampanjer?

• Utvalgte Samsung-smarttelefoner og -nettbrett som har Dropbox-applikasjonen installert på forhånd er kvalifisert til å motta kampanjeplass.
  • AT&T Note 4-enheter som blir kjøpt i USA er kvalifisert til å motta kampanjeplass.
  • Operatørbegrensninger tilkommer.

Hvem er kvalifisert til å løse inn denne kampanjen?

• Kun den opprinnelige kjøperen av den kvalifiserte enheten kan løse inn en kampanje.
  • Kun den første brukeren som logger seg på Dropbox med en kvalifisert enhet kan løse inn kampanjen.
  • Kun nye Dropbox-brukere kan løse inn kampanjen for Samsung-enheter som lanseres etter høsten 2014.
  • Eksisterende brukere kan løse inn kampanjen for kvalifiserte Samsung-enheter som ble lansert før høsten 2014. Eksisterende brukere er ikke berettiget for kampanjen for Note 4-enheter.
  • Hver Dropbox-bruker kan bare løse inn samme type kampanjetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Samsung-kampanjen for 48 GB for to år mer enn én gang, selv om du kjøper flere enheter som er berettiget.

Hvilke operatører deltar ikke i kampanjen?

Enkelte operatører har valgt bort kampanjer på telefoner som ellers er kvalifisert. Følgende operatører deltar ikke på nåværende tidspunkt:

• USA:
    • Verizon
    • AT&T: Kun enkelte AT&T-enheter er kvalifisert for kampanjen. Note 4 AT&T-enheter er kvalifisert for 48 GB lagringsplass i seks måneder. Andre AT&T-enheter er ikke kvalifisert.
  • Japan:
    • NTT DoCoMo

Hvordan kan jeg sjekke om enheten min er kvalifisert?

Enheten din kan være berettiget dersom følgende krav oppfylles:

• Dropbox-appen er forhåndsinnlastet på enheten.
  • Du har en AT&T Note 4-enhet og Dropbox er i hjelpeprogrammet Galaxy Gifts.
  • Operatøren din deltar i kampanjen.

For å løse inn kampanjen, må du fullføre 5 trinn i Komme i gang -veiledningen.

Vanlige spørsmål om kvalifisering

Jeg har allerede en Dropbox-konto. Er jeg kvalifisert for en Samsung-kampanje?

• Kun nye Dropbox-brukere kan løse inn kampanjen for Samsung-enheter som lanseres etter høsten 2014.
  • Eksisterende brukere kan løse inn kampanjen for kvalifiserte Samsung-enheter som ble lansert før høsten 2014. Eksisterende brukere er ikke berettiget for kampanjen for Note 4-enheter.

Kan jeg benytte meg av samme tilbud flere ganger dersom jeg har kjøpt flere enheter som er berettiget for kampanjen?

Nei. Hver enkelt Dropbox-konto kan bare løse inn samme type kampanje én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Samsung-kampanjetilbudet på 48 GB i to år mer enn én gang.

Hvordan kan jeg finne ut om Dropbox var forhåndsinnlastet på enheten min?

Dersom Dropbox var forhåndsinnlastet, var Dropbox-appen allerede installert slik at du ikke trengte å laste den ned fra Google Play-butikken.

Kan jeg overføre kampanjeplassen til en annen Dropbox-konto?

Nei. Kampanjeplass kan ikke overføres og vil kun gjelde for Dropbox-kontoen du brukte første gang du logget deg på Dropbox-appen med den kvalifiserte enheten.

Kan jeg få kampanjen på en forbedret eller brukt enhet?

Nei. Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en berettiget enhet.

Hvorfor er jeg ikke berettiget til kampanjeplass?

Det kan finnes en rekke grunner til at du ikke er berettiget til å løse inn kampanjeplassen:

• Du er bare berettiget til å løse inn samme type kampanjetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Samsung-kampanjen for 48 GB for to år mer enn én gang, selv om du kjøper flere enheter som er berettiget.
  • Dropbox-appen var ikke forhåndsinnlastet på enheten din.
  • Operatøren din deltar ikke.
  • Du har kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt forbedret, og eieren har allerede løst inn kampanjetilbudet som er knyttet til enheten. Kun én person kan løse inn kampanjen for hver enhet.

Innløsning av kampanjen

Hvordan løser jeg inn kampanjeplassen?

Hvis enheten din er berettiget, må du følge disse trinnene for å løse inn plassen:

1. Logg deg på Dropbox-kontoen din eller opprett en ny konto fra Dropbox-appen på enheten.
  2. Fullfør 5 av 7 trinn av Komme i gang-veiledningen.

Etter at du fullført 5 Komme i gang-trinn, vil bonusplassen automatisk legges til kontoen din. Du kan sjekke statusen til kampanjen når som helst ved å besøke bonusplass-fanen på kontosiden din.

Jeg klarer ikke å løse inn kampanjeplassen på en berettiget enhet. Kan dere hjelpe meg?

Hvis du ikke kan løse inn kampanjeplassen for en berettiget enhet etter du har fullført 5 av 7 Komme i gang-trinn, må du sjekke det følgende:

• Logget du deg på Dropbox-appen med en annen Dropbox-konto? Kun den første brukeren som logger seg på Dropbox med en kvalifisert enhet kan løse inn kampanjen.
  • Sjekk at du er logget på samme konto på Dropbox' skrivebordprogram og kvalifiserte mobilenheter.
  • Har du allerede løst inn en Samsung-kampanje av samme type? Hver bruker kan bare løse inn samme type kampanjetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Samsung-kampanjen for 48 GB for to år mer enn én gang, selv om du kjøper flere enheter som er berettiget.
  • Hadde du en Dropbox-konto fra før av? På enkelte enheter, inkludert Samsung-enheter lansert etter høsten 2014, er kun nye Dropbox-brukere berettiget for kampanjen.
  • Har du kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt forbedret? I så fall er du ikke berettiget for kampanjen.

Hvordan sjekker jeg om jeg har løst inn kampanjen?

Du kan sjekke kampanjeplassen din ved å gå til kontosiden din. Der klikker du Vis opptjent plass.

Jeg slettet den forhåndsinnlastede Dropbox-appen fra enheten ved et uhell. Er det noen andre måter jeg kan løse inn kampanjen?

Reinstaller Dropbox-appen fra Google Play-butikken. Logg deg på eller registrer deg for en Dropbox-konto og fullfør 5 av 7 Komme i gang-trinn.

Når kampanjen slutter

Hvordan sjekker jeg når kampanjeplassen min utgår?

Du kan sjekke når bonusplassen din utgår ved å gå til kontosiden. Der klikker du Vis opptjent plass.

Hva skjer når kampanjeplassen min utløper?

Når kampanjetilbudet utløper, vil grensen for Dropbox-plassen automatisk gå tilbake til det den var uten kampanjeplassen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil grensen settes tilbake til 2 GB, pluss all plassen som du har opptjent via verving eller andre bonuser.

Dersom du har overskredet grensen etter utløpsdatoen, kan du ikke lenger lagre nye bilder, videoer og dokumenter på Dropbox. Du kan få mer plass ved å oppgradere til Dropbox Plus.

Har du ikke funnet svar enda? Spør ekspertene i nettsamfunnet!

Dropbox-fora

Vilkår for kampanje med gratis plass i ett år

For Samsung Android-smarttelefoner og -nettbrett som har Dropbox-programmet forhåndsinnlastet uten «ut-av-boksen-opplevelsen», er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som (a) registrerer seg for Dropbox med Samsung-smarttelefonen eller -nettbrettet med Dropbox-programmet forhåndsinnlastet og (b) fullfører «Kom i gang»-veiledningen til Dropbox. Kampanjen gjelder for én enkelt, Dropbox-konto med personlig abonnement, som det første året får 48 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr brukere med en Basic-konto. Når kampanjeperioden på 1 år utløper, fjernes plassen på 48 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og de andre vilkårene til Dropbox som er beskrevet på http://www.dropbox.com/terms. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria eller Krim-regionen.

Vilkår for kampanje for gratis plass i to år

For Samsung Android-smarttelefoner og -nettbrett som har Dropbox-programmet forhåndsinnlastet med «ut-av-boksen-opplevelsen», er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som (a) registrerer seg for Dropbox med «ut-av-boksen-opplevelsen» og (b) fullfører «Kom i gang»-veiledningen til Dropbox. Kampanjen gjelder for én enkelt, personlig Dropbox-abonnementskonto, som i de to første årene får 48 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr brukere med en Basic-konto. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Når kampanjeperioden på 2 år utløper, fjernes plassen på 48 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk . Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og de andre vilkårene til Dropbox som er beskrevet på http://www.dropbox.com/terms. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria eller Krim-regionen.

Vilkår for kampanje for gratis plass i seks måneder

For AT&T Note 4-enheter som blir kjøpt i USA etter høsten 2014, er kampanjen tilgjengelig for den første nye brukeren som (a) registrerer seg for Dropbox og (b) fullfører Dropbox' «Komme i gang»-veiledning. Kampanjen gjelder for én Dropbox-konto med personlig abonnement, som i de seks første månedene får 48 GB med ekstra plass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr brukere med en Basic-konto. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Når kampanjeperioden på seks måneder utløper, fjernes plassen på 48 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto, automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og de andre vilkårene til Dropbox som er beskrevet på http://www.dropbox.com/terms. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria eller Krim-regionen.

Beslektede emner: