Hva er Vodafone + Dropbox-kampanjene, og hvor mye plass kan jeg tjene?

Vodafone Backup+-appen innstilles den 31. juli 2017. Den vil ikke lenger være tilgjengelig etter denne datoen. Hvis du har sikkerhetskopiert filer til Dropbox ved hjelp av Vodafone Backup +, er filene fortsatt trygt plassert i Dropboxen. Logg deg inn på Dropbox-kontoen din for å få tilgang til filene dine.

Finn ut mer om avslutningen av Vodafone Backup+.

I noen land kan både nye og eksisterende Dropbox-brukere tjene 25 GB, 50 GB eller til og med 100 GB med gratis Dropbox-plass, ved å knytte kontoen til en Vodafone Backup+-konto. Denne plassen vil være tilgjengelig i 3, 6, 12 eller 24 måneder (eller så lenge taksten varer med Vodafone), avhengig av hvilket land du bor i.

For å se om du er kvalifisert for et av disse abonnementene med ekstra plass, tar du kontakt med det lokale Vodafone-kundestøtteteamet. Hvis du vil lese mer detalijert informasjon om denne kampanjen eller vil ha svar på noen vanlige spørsmål, blar du til Vilkår og berettigelse-delen i denne artikkelen.

Obs!

• I noen land kan nye Dropbox-brukere tjene 25 GB med ekstra plass i 12 måneder, også gratis.
  • Dropbox og Vodafone har også inngått et samarbeid for å gi kunder i enkelte land muligheten til å kjøpe ytterligere 25 GB med lagringsplass. Dette fornyes på månedlig basis så lenge du er kunde hos begge tjenestene.

Vilkår og berettigelse

Er jeg nødt til å betale for dette kampanjetilbudet?

Nei, hvis du bor i et av de landene som er kvalifisert, betaler Vodafone for gratisperioden som en del av Vodafone-abonnementet.

Jeg ser bare 3 GB med ekstra plass. Hva kan jeg gjøre for å tjene mer?

For å låse opp all den tilgjengelige kampanjeplassen, må du fullføre 5 av 7 trinn i startveiledningen til Dropbox .

Hvor lenge gjelder kampanjeplassen?

Kampanjeplassen fornyes automatisk på månedlig basis. Hvis du bruker en 25 GB-kampanje, vil du overføres til det betalte abonnementet på slutten av gratisperioden. 50 GB- og 100 GB-kampanjer vil avsluttes etter 24 måneder, og vil ikke overføres til et betalt abonnement.

Kan jeg knytte flere Vodafone Backup+-kontoer til samme Dropbox-konto?

Nei. Dropbox-kontoen kan bare være knyttet til én Vodafone Backup+-konto.

Kan jeg knytte Backup+-appen til flere Dropbox-kontoer?

Nei. Bare én Dropbox-konto kan være knyttet til Backup+. Hvis du ønsker å bytte hvilken Dropbox-konto som er knyttet til Backup+, kan du kontakte det lokale Vodafone-kundestøtteteamet.

• Obs! Bare den første Dropbox-kontoen du oppretter og knytter til Backup+, er kvalifisert for kampanjeplassen.

Hvorfor er jeg ikke berettiget til de ekstra 25 GB-ene med kampanjeplass?

Brukere i noen land kan motta 25 GB ekstra i 12 måneder, helt gratis. Det er en rekke grunner til at du kanskje ikke er berettiget til denne plassen, og disse omfatter:

• Du er ikke en ny Dropbox-bruker (dette tilbudet gjelder kun for nye Dropbox-brukere)
  • Backup+-kontoen din er allerede knyttet til en annen Dropbox-konto
  • Kampanjen er ikke tilgjengelig i regionen din

Når vil dette tilbudet være tilgjengelig i min region?

Hvis et kampanjetilbud for Dropbox-plass ikke er tilgjengelig i ditt land enda, skal du vite at vi jobber aktivt med Vodafone for å utvide dette tilbudet til andre regioner. Ta kontakt med det lokale Vodafone-kundestøtteteamet med jevne mellomrom for å se om det finnes nye kampanjer som du kan benytte.

Hvordan avslutter jeg abonnementet på denne kampanjen?

Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å gjøre følgende:

1. Åpne Vodafone Backup+-appen.
  2. Trykk på menyknappen.
  3. Velg Mitt abonnement.
  4. Velg Avbryt abonnement.

Hvis du har andre spørsmål om å avbryte abonnementet, kan du ta kontakt med kundestøtteteamet til Vodafone.