Endre Dropbox Paper-kontoinnstillinger

Hvordan endrer jeg Paper-kontoinnstillingene mine?

1. Åpne Dropbox Paper.

• Hvis du er i et dokument, går du til aktivitetsstrømmen ved å klikke på tilbake-pilen.

2. Klikk på profilbildet (hvis du ikke har valgt et profilbilde, vil initialene dine vises).
  3. Velg innstillinger.

Endring i kontoinnstillinger

Fra innstillinger kan du:

• Endre profilbildet
  • Endre kontoinformasjonen
  • Fjerne tilgang fra alle mobile enheter
  • Koble til Google
  • Endre varslingsinnstillingene

Hvordan legger jeg til eller endrer jeg profilbilde?

Profilbildet (eller avataren) kan angis i Dropbox eller i kontoinnstillingene for Paper. Slik angir du profilbilde i Paper:

1. Åpne Dropbox Paper.

• Hvis du er i et dokument, går du til aktivitetsstrømmen ved å klikke på tilbake-pilen.

2. Klikk på profilbildet (hvis du ikke har valgt et profilbilde, vil initialene dine vises).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Hold musepekeren over profilbildesirkelen og klikk på Legg til/endre profilbilde.
  5. Bla gjennom og last opp et profilbilde.

Kontoinnstillingsmeny for Paper