Legg til bilder, video og andre medier i Dropbox Paper

Forbedre Paper-dokumenter ved å legge til bilder, video og andre medier direkte inn i hovedteksten i dokumentet. I Paper, kan du:

• Sortere media slik du vil ha det
  • Legge ved filer fra andre tjenester i Paper-dokumenter

Sette inn medier i Paper-dokumenter

Du kan sette inn medier i et Paper-dokument på flere ulike måter:

• Klikk på en tom linje i Paper-dokumentet, og klikk deretter på ikonet med to rektangler. Velg en fil du vil legge til fra datamaskinen eller fra Dropbox.
  • Dra en mediefil fra datamaskinen direkte inn i et Paper-dokument.
  • Kopier og lim inn en mediefil eller URL-adresse.
  • Trykk på kameraikonet når du redigerer et dokument i mobilappen.

I hvert tilfelle vises bildet automatisk.

Når du har satt inn et bilde, kan du legge til en bildetekst:

1. Klikk på bildet for å velge det.
  2. Klikk på Skriv en bildetekst nederst på bildet.
  3. Skriv inn bildeteksten.

Gallerier og bildelayouter

Hvis du drar eller kopierer-og-limer bilder ved siden av hverandre i dokumentet, vil bildene automatisk organisere seg i gallerivisning.

Du kan dra bildene rundt på siden for å endre plassering – de vil endre størrelse automatisk for å passe. Bildetypene som støttes omfatter .png, .tiff, .jpeg, .gif og flere.

Hvis du vil opprette et bilde i bredformat, eller endre orienteringen av et bilde på siden, klikker du på bildet en gang og velger fra menyen som dukker opp.

Obs! Du kan bare flytte eller forstørre individuelle bilder, ikke de som ligger ved siden av hverandre i et galleri.

Velg formatet til et bilde

Bildelysboks

Klikk på et bilde i et dokument for å åpne bildelysboksen. Fra bildelysboksen kan du:

• Vise bildet i full størrelse
  • Lese, svare på og løse kommentarer på bildet
  • Klikke fra bilde til bilde i dokumentet

Legg ved medier i dokumenter

Paper støtter vedlegg som video- og lydfiler, samt andre dokumenttyper. Brukerne kan samhandle med visse filtyper, som Figma eller Google Maps.

Du kan integrere medier i et dokument ved å klikke på en tom linje i dokumentet, og deretter klikke på ikonet med to rektangler. Paper støtter alle filtyper som kan forhåndsvises i Dropbox, og:

• Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • GitHub-problemer på offentlige samlingssted
  • Google Kalender
  • Google Dokumenter
  • Google Disk
  • Google Kart
  • Google Ark
  • Google Presentasjoner
  • Instagram
  • Invision
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • Slideshare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • Twitter
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube