{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Juster varslingsinnstillingene for Dropbox Paper

Dropbox Paper sender ulike e-poster, som varsler deg om:

• Endringer i dokumenter eller mapper du eier
  • Endringer i dokumenter eller mapper som du samarbeider på
  • Kommentarer hvor du har blitt @omtalt
  • Dokumenter eller mapper som ble delt med deg
  • Ukentlig aktivitet i dokumentene og mappene dine

E-post med ukentlig aktivitet

E-posten med den ukentlige aktiviteten gir en oppsummering av endringer i dokumenter og dokumentmapper fra uken som gikk – denne sendes ut hver mandag. Denne oppsummeringen inneholder:

• Gjøremål med avmerkingsbokser fra dokumentene du har opprettet
  • Oppdateringer av dokumenter i bedriftens mapper
  • Oppdateringer av dokumenter som ble delt med deg (organisert av mappen de ligger i)

Paper er som standard konfigurert til å sende den ukentlige e-posten med aktivitet. Slik deaktiverer du den ukentlige e-posten med aktivitet:

1. Åpne Dropbox Paper.
    • Hvis Paper allerede er åpen, går du til aktivitetsstrømmen ved å klikke på tilbake-pilen.
  2. Klikk på profilbildet (hvis du ikke har valgt et profilbilde, vil initialene dine vises).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Sett innstillingen for Send meg ukentlig Dropbox-sammendrag til Nei.
  5. Klikk Lagre.

E-post med varsler for dokumenter og mapper

Paper sender som standard varsler om endringer i dokumenter og mapper. Du kan redigere globale innstillinger for e-postvarsler i de generelle kontoinnstillingene for Dropbox:

1. Åpne Dropbox Paper.
    • Hvis Paper allerede er åpen, går du til aktivitetsstrømmen ved å klikke på tilbake-pilen.
  2. Klikk på profilbildet (hvis du ikke har valgt et profilbilde, vil initialene dine vises).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Sett Send e-postvarsler mellom Alltid og Hvis jeg ikke har lest dem.
  5. Klikk Lagre.

Du kan også justere varslene for individuelle dokumenter:

1. Åpne Dropbox Paper.
  2. Klikk på dokumenter du vil deaktivere varsler for.
  3. Klikk på  (ellipse)-ikonet.
  4. Fjerne merket for Følger eller merk av Følger.

Du følger automatisk alle dokumenter du eier.

Varslinger for kommentartråd

Du vil motta varslinger for kommentarer på et dokument, hvis:

• Du opprettet dokumentet
  • Du ble @omtalt i et dokument
  • Du følger et dokument

Hvis du ikke opprettet dokumentet, vil du begynne å motta varslinger om kommentarer etter første gang du blir @omtalt. Du mottar deretter disse e-postene hver gang en kommentar blir lagt til på en ny eller eksisterende kommentartråd som du er en del av.

Du får også et varsel når det er et svar på en kommentar du la igjen på et dokument (enten du opprettet dokumentet eller ikke). Hvis det er et e-postvarsel, kan du svare på denne kommentaren direkte i e-posten. Du kan alternativt åpne dokumentet og svare i kommentartråden.

Delingsvarslinger

Når du deler et dokument i Paper, vil de som er invitert, motta en varsling. Når samarbeidspartnere åpner dokumentet du delte med dem, vil du motta et varsel som gir beskjed om dette. Varslinger vises i statusfeltet i Paper, Papir-mobilappen og Dropbox-skrivebordsprogrammet.

Hvis de du inviterte ikke åpner dokumentet innen to dager (unntatt helger), vil de motta en påminnelse via e-post om at du har delt dokumentet med dem.

Varslingsrekkefølge

Når du mottar en melding, vil den som standard vises i statusfeltet først. (Statusfeltet er strømmen du ser når du å klikker på klokkeikonet øverst på skjermen.) Hvis du ikke ser eller leser meldingen i statusfeltet, vil en melding sendes via Dropbox-skrivebordsprogrammet (hvis det er installert). Hvis du ikke ser eller leser meldingen innen 2 timer, får du en e-post med innholdet.

Disse innstillingene kan endres:

1. Åpne Dropbox Paper.
  2. Klikk på bjelleikonet for å åpne statusfeltet.
  3. Klikk på Innstillinger ved siden av Marker alle som lest.