Hvordan justere varslingsinnstillinger for Dropbox Paper

Dropbox Paper sender som standard e-postmeldinger som opplyser om ukentlig aktivitet, kommentarer, @omtaler, gjøremål og endringer i dokumenter du følger.

Slik endrer du disse innstillingene:

1. Åpne Dropbox Paper.
  2. Klikk på profilbildet (hvis du ikke har valgt et profilbilde, vil initialene dine vises).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Paper fjerner du merkingen ved siden av e-postmeldinger du ikke ønsker å motta.
  5. Endringene lagres automatisk.

Du vil fortsatt motta et e-postvarsel hvis:

• Noen deler et dokument med deg
  • Noen svarer på en kommentar du la igjen på et dokument
  • Du er @omtalt
  • Du lar et varsel være ulest i 2 timer – for å endre dette, klikker du på bjelle-ikonet i Dropbox Paper og deretter på Marker alt som lest

Vil du slutte å følge et individuelt dokument?

Finn ut hvordan.