Dropbox Paper: administratorinnstillinger for Dropbox-team

Oppdatert Jan 31, 2024
Administratorer for Dropbox-teamkontoer kan kontrollere teamets personvern- og delingsinnstillinger for Dropbox Paper.
highlight icon

Obs! Hvis teamet ditt bruker 2020-utgaven av Dropbox Paper, følger du instruksjonene i den første delen nedenfor. Hvis teamet ditt bruker den gamle utgaven av Paper, følger du instruksjonene i den andre delen nedenfor.

Slik finner du ut hvilken utgave teamet ditt bruker:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Opprett.
  3. Hold musepekeren over Dokument.
  • Hvis du ikke ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den gamle utgaven av Paper.
  • Hvis du ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den nye 2020-utgaven av Dropbox Paper.

Les mer om 2020-utgaven av vanlige spørsmål om Paper for teamadministratorer.

Administratorer på 2020-utgaven av Dropbox Paper

Denne delen er for administratorer for Dropbox-teamkontoer hvor teamet bruker 2020-utgivelsen av Dropbox Paper. Følg instruksjonene øverst i denne artikkelen for å finne ut hvilken utgave du bruker.

I 2020-utgaven av Paper, vil Paper-dokumenter oppføre seg som vanlige Dropbox-filer, noe som betyr at administratorinnstillingene for Paper-dokumenter er de samme som for vanlige Dropbox-filer. Slik administrerer du delings- og personvernkontrollene for vanlige Dropbox-filer, som nå også gjelder for Paper-dokumentene dine:

Noen administratorkontroller for Paper har ikke endret seg i 2020-utgaven, deriblant:

Ytterligere ressurser

Finn ut mer om 2020-utgaven av Dropbox Paper:

Administratorer som bruker den gamle utgaven av Dropbox Paper

Denne delen er for administratorer for Dropbox-teamkontoer som bruker den gamle utgaven av Dropbox Paper. Følg instruksjonene øverst i denne artikkelen for å finne ut hvilken utgave du bruker.

Aktivere eller deaktivere Paper

Slik aktiverer eller deaktiverer du Dropbox Paper for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Paper under Ekstra innstillinger.
  5. Slå Aktiver Paper av eller på.
  6. Godta Dropbox-vilkårene før du slår på Paper.
  7. Klikk på Bruk endringer.
highlight icon

Obs! Paper aktiveres som standard for alle Dropbox-team med Standard- og Advanced-abonnement opprettet etter 7. august 2017.

Eksportere alle Paper-dokumenter

Når du deaktiverer Paper, kan du eksportere Paper-dokumentene dine til Word- eller Markdown-filer. Slik eksporterer du dokumentene dine:

1. Etter at du har deaktivert Paper, klikker du på Eksporter x dokumenter
  2. Velg et filformat og klikk på Last ned.
  3. Når eksporteringen er fullført, får du en e-post med Paper-dokumentene dine i valgt format. I denne e-posten klikker du på Last ned dokumenter.

Alle aktive dokumenter som eies av teammedlemmer, blir eksportert. Slettede dokumenter blir ikke eksportert.

Deling kun med teamet

Administratorer for et Dropbox-team kan velge hvem teammedlemmer kan dele Paper-dokumenter med. Administratorer kan velge å aktivere deling utenfor teamet eller kun tillate deling med andre i Dropbox-teamet. Slik deaktiverer du ekstern deling:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Paper under Ekstra innstillinger.
  5. Slå Dele Paper-dokumenter eksternt på eller av.
  6. Klikk på Bruk endringer.

Denne innstillingen har ikke tilbakevirkende kraft og gjelder bare for dokumenter som deles når innstillingen er endret. Du kan se dokumenter som er delt med noen utenfor teamet, i aktivitetsrapporten.

highlight icon

Obs! Hvis du endrer denne innstillingen til Av, hindres også teammedlemmer i å opprette dokumenter i eksterne mapper som er delt med dem.

Standard personvern for Paper-dokument

Administratorer kan velge standard personverninnstilling for koblinger til Paper-dokumenter. Slik slår du standard personvern for Paper-dokument av eller på:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Paper under Ekstra innstillinger.
  5. Ved siden av Standard delingsinnstillinger velger du fra Alle som har koblingenMedlemmer som har koblingen, eller Deaktiver ekstern deling.
    • Alle som har koblingen: gjør at alle med koblingen – enten de er med i teamet eller ikke – kan åpne dokumentet.
    • Medlemmer som har kobling: lar kun teammedlemmer med koblingen åpne dokumentet. Brukere som ikke er teammedlemmer, kan ikke åpne dokumentet, selv om de har koblingen
    • Deaktiver ekstern deling: hindrer teammedlemmer i å dele dokumenter med noen utenfor teamet.

Innstillinger for permanent sletting

Som standard kan den som oppretter et dokument eller en mappe, slette dokumentet eller mappen permanent etter arkivering.

Teamadministratorer for et Dropbox-team kan endre innstillingene slik at kun teamadministratorer kan slette Paper-dokumenter permanent. For å unngå permanent sletting må teamadministratorer slå av denne innstillingen.

highlight icon

Obs! Hvis Sletting er satt til Av, kan teamadministratorer permanent slette filer ved å logge på som en bruker. Les om hvordan du logger på som en bruker i avsnittet nedenfor.

highlight icon

Obs! Innstillingen gjelder for Dropbox-filer og Paper-dokumenter.

Logg på som bruker

Teamadministratorer for et Dropbox-team kan logge på som teammedlemmer. Når Logg på som brukes, kan administratorer

• Vise Paper-dokumenter og -mapper
  • Dele dokumenter og mapper med andre brukere
  • Flytte Paper-dokumenter og -mapper
  • Gjenopprette arkiverte Paper-dokumenter
  • Arkivere og permanent slette Paper-dokumenter

Administratorer kan ikke opprette, redigere eller kommentere dokumenter.

Slik logger du på som et teammedlem for å få tilgang til vedkommendes Paper-konto:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på tannhjul-ikonet ved siden av teammedlemmet du ønsker å logge på som.
  5. Klikk på Logg på som bruker.
  6. Klikk på Logg på for å bekrefte at du ønsker å logge på som den valgte brukeren.
  7. Klikk på Paper-fanen.
  8. Når du er ferdig, klikker du på Logg ut.
highlight icon

Obs! Alle handlinger utført av administratoren blir registrert i aktivitetsloggen.

Se teamets aktivitet på Paper-dokumenter

Siden med oversikt over aktivitet viser en oppsummering av teamets nyligste aktivitet. Administratorer kan velge en bestemt type Paper-aktivitet på denne siden eller laste ned hele aktivitetsrapporten.

Paper-hendelser registreres for:

• Opprettelse og redigering av dokumenter
  • Kommentering og løsing av kommentarer på dokumenter
  • Deling av dokument med teammedlemmer eller andre
  • Arkivering av dokument eller permanent sletting av dokumenter
  • Forespørsler om tilgang til dokument fra teammedlemmer og andre
  • Dokumenter vist av teammedlemmer og andre
  • Endringer av delingsregler

Les om hvordan du viser teamets aktivitet.

Sikkerhetsbegrensninger for Paper for Dropbox-team

Enkelte sikkerhetsalternativer for Dropbox-team er foreløpig ikke tilgjengelige for Dropbox Paper. Les videre for å finne ut hvilke alternativer som ikke er tilgjengelige for team som bruker Dropbox Paper.

Standarder og forskrifter som er utilgjengelige for Dropbox Paper

Dropbox Paper er ikke med i omfanget av følgende standarder og forskrifter:

• Germany BSI C5

Les mer om Dropbox sin overholdelse av disse standardene.

Enhetsgodkjenning er ikke inkludert for Paper-mobilappen

Enhetsgodkjenninger er en sikkerhets- og tilgangsfunksjon for Dropbox-team med Advanced- eller Enterprise-abonnement. Med enhetsgodkjenninger kan administratorer administrere hvilke enheter teammedlemmer kan bruke Dropbox-teamkontoen sin på. Dropbox Paper-mobilappen er ikke inkludert i enhetsgodkjenninger.

Mobilitetsstyring for bedrifter (EMM) er ikke inkludert i Paper-mobilappen

Med Mobilitetsstyring for bedrifter (EMM) blir det enklere for Dropbox-team med Enterprise-abonnement å administrere bruken av mobilenheter på bedriftens apper, nettverk og enheter. Mobilappen for Dropbox Paper kan ikke administreres med EMM.

Nettverksstyring er ikke inkludert for Paper

Nettverksstyring er en funksjon for sikkerhet og tilgang som er tilgjengelig for Dropbox-team med Enterprise-abonnement. Med denne funksjonen kan IT-administratorer administrere hvilke Dropbox-kontoer som kan brukes på bedriftens nettverk. Dropbox Paper kan foreløpig ikke administreres gjennom nettverksstyring.

Eksternt logge av teammedlemmer fra Paper-mobilappen

Administratorer kan logge av teammedlemmer fra Paper-mobilappen på alle enheter, slik at de ikke lenger har tilgang til Paper-dokumenter.

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på navnet til medlemmet du vil logge ut av Paper-mobilappen på alle enheter.
  5. Klikk på Klikk her under Paper-mobilenheter for å logge av teammedlemmet fra Paper på alle enheter.