Hvordan opprette et Dropbox Paper-dokument

Oppdatert Dec 01, 2023
Du kan opprette et Paper-dokument på dropbox.com, i Dropbox Paper-mobilappen eller i Dropbox-mobilappen.
highlight icon

Hvis du har 2020-utgaven av Dropbox Paper, kan du opprette Dropbox Paper-dokumenter direkte i en Dropbox-mappe.

Følg disse trinnene for å sjekke hvilken versjon du har:

1. Logg inn på Dropbox-nettstedet.
  2. Åpne mappen fra Dropbox Start-siden.
  3. Klikk på Opprett.
  4. Hold musepekeren over Dokument.
  • Hvis du ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du 2020-utgaven av Dropbox Paper.
  • Hvis du ikke ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den gamle utgaven av Paper.
    • Dropbox Paper-dokumenter som er opprettet i den gamle versjonen, kan bare lagres i mapper på paper.dropbox.com.

På dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Paper i rullegardinmenyen som vises.
  4. Klikk på Opprett nytt dokument eller Opprett Paper-dokument, avhengig av kontoen din.

Et nytt Paper-dokument åpnes.

highlight icon

Merk: Du kan også skrive «paper.new» (uten anførselstegn) i nettleserens adressefelt for raskt å opprette et nytt Paper-dokument. Lær mer om .new-snarveier.

I Dropbox Paper-mobilappen

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Trykk på «+» (plusstegnet) øverst til høyre.
  3. Trykk Nytt tomt dokument.

Et nytt tomt dokument åpnes.

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Trykk på redigeringsknappen (penn-ikonet) nederst til høyre.

Et nytt tomt dokument åpnes.

I Dropbox-mobilappen

Du kan opprette og organisere Paper-dokumenter ved å bruke Dropbox-mobilappen, men for å redigere dem (på mobil) må du ha Dropbox Paper-mobilappen.

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på  Opprett nederst.
  3. Trykk på Opprett eller last opp fil.
  4. Trykk på Paper.
highlight icon

Merk: Hvis du ikke ser Paper som et alternativ, bruker du en eldre versjon av Dropbox Paper i stedet for 2020-versjonen. Hvis du bruker den eldre versjonen, må du bruke Dropbox Paper-mobilappen for å opprette Paper-dokumenter på mobil.

1. Trykk på Filnavn, skriv inn et filnavn for å erstatte «Uten navn»-teksten, og trykk på Ferdig.
  2. Under Lagringsplassering trykker du på mappen der du vil lagre filen, eller på Velg en annen mappe ….
  3. Trykk på Opprett.

Dropbox-appen oppretter filen og sender deg til Dropbox Paper-appen slik at du kan redigere den.

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på «+» (plusstegnet) nederst til høyre.
  3. Trykk på Opprett nytt Paper-dokument.
highlight icon

Merk: Hvis du ikke ser Paper som et alternativ, bruker du en eldre versjon av Dropbox Paper i stedet for 2020-versjonen. Hvis du bruker den eldre versjonen, må du bruke Dropbox Paper-mobilappen for å opprette Paper-dokumenter på mobil.

1. Gi det nye Paper-dokumentet et navn.
  2. Trykk på Opprett fil.

Dropbox-appen oppretter filen og sender deg til Dropbox Paper-appen slik at du kan redigere den.