{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Samarbeid på Paper-dokumenter

I Dropbox Paper kan du samarbeide med personer ved å:

• Omtale dem i selve dokumentet og i kommentarer
  • Kommentere på tekst og bilder
  • Opprette gjøremål

Bruker du ikke Paper ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å samarbeide om innhold i teamet.

Omtaler

Omtal en kollega hvor som helst i Paper-dokumentet ved å skrive @ (alfakrøll) etterfulgt av navnet deres.

Hvis personen du omtaler har en Dropbox-konto, vil navnet deres være forkortet for å gjenspeile navnet på kontoen deres.

Hvis du klikker på en navnekobling, vil en rullegardinmeny dukke opp. Du kan deretter søke i alle de delte dokumentene som den personen har opprettet.

Kommentarer

Slik kommenterer du på et dokument:

1. Marker en tekstlinje for å få opp verktøylinjen for formatering.
  2. Klikk på kommentar-ikonet (en snakkeboble) i menyen som dukker opp.

Du kan  (alfakrøll) omtale en kollega i kommentaren for å sende et varsel.

Obs! Du kan også opprette en kommentar ved å holde musepekeren over høyre marg ved siden av en tekstlinje.

Slik kommenterer du på en del av et bilde:

1. Klikk på bildet du vil kommentere på.
  2. Klikk på sirkelikonet med plusstegnet for å kommentere på et bestemt område i et bilde.
  3. Klikk på området i bildet du vil kommentere på.
  4. Skriv kommentaren din, og klikk på  Legg inn.
Bildeverktøylinje

Du kan opprette en kobling direkte til en kommentar i et Paper-dokument:

1. I et Paper-dokument, klikker du på kommentaren du vil opprette en kobling til.
  2. Klikk på tidsstempelet (for eksempel: 2 timer siden).
  3. URL-adressen i nettleseren vil endres. Kopier denne URL-adressen.

Når noen klikker på denne URL-adressen, videresendes de til denne kommentaren.

Gjøremål

Du kan lage gjøremål som må utføres og deretter tildele dem til kollegaer.

Attributter

Attributter viser hvem som skrev en del av et dokument. Navnet på personen som skrev en del av et dokument vises ved siden av teksten. Attributter fungerer selv om du kopierer og limer inn fra ett Paper-dokument til et annen.

Obs! Attributter viser ikke alltid den opprinnelige forfatteren av teksten. Hvis innholdet er kopiert og limt inn i Paper, kan attributtinformasjonen endres:

• Innhold som er kopiert fra eksterne kilder, eller limt inn uten formatering, har attributter som er knyttet til personen som limer det inn
  • Innhold som er kopiert fra et annet Paper-dokument har attributter som er knyttet til den opprinnelige bidragsyteren