Eksportere Dropbox Paper-dokumenter

Oppdatert Feb 01, 2024

Du kan konvertere alle de eksisterende dokumentene dine til filformatet .docx (Microsoft Word), .md (Markdown), eller .pdf (PDF)-fil.

Eksporter et Paper-dokument

1. Klikk «» (ellipse) i Paper-dokumentet du ser på.
  2. Klikk på Eksporter.
  3. Velg filformat for nedlastingen.
  4. Klikk på Last ned.
highlight icon

Merknader:

• Innebygde filer kan eksportere som en kobling i stedet for en full forhåndsvisning (f.eks. med YouTube eller SoundCloud-filer).
  • .docx-eksporter er kun kompatible med Microsoft Word (ikke Google Dokumenter eller OpenOffice).
  • Noen versjoner av Microsoft Word viser kanskje ikke spesialtegn riktig i en eksport.
  • Visse funksjoner i dokumentene dine, som tabeller og tidslinjer, kan vises annerledes.

Eksporter alle dokumentene du har opprettet

highlight icon

Merk: Bare Dropbox-brukere på den gamle utgivelsen av Dropbox Paper kan eksportere alle sine Paper-dokumenter på én gang. Hvis du bruker 2020-utgivelsen av Dropbox Paper, kan du bare eksportere ett dokument om gangen, med instruksjonene ovenfor.

Slik finner du ut hvilken versjon du bruker:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett.
  3. Hold musepekeren over Dokument.
  • Hvis du ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den nye 2020-utgaven av Dropbox Paper.
  • Hvis du ikke ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den gamle utgaven av Paper.

Du kan eksportere alle dokumentene du har opprettet samtidig ved å gjøre følgende:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Paper i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på profilbildet (hvis du ikke har valgt et profilbilde, vil initialene dine vises).
  5. Klikk på Last ned dokumenter du har opprettet.
  6. Velg formatet for nedlastingen: Microsoft Word (.docx) eller Markdown (.md).
  7. Klikk på Eksporter.

Administratorer på Dropbox-teamkontoer

Hvis du er administrator på en Dropbox-teamkonto, kan du eksportere alle teamets Paper-dokumenter for teamet ditt.

Finn ut hvordan du eksporterer alle dokumenter.