Hvordan forhåndsvise en fil i Dropbox Paper

Oppdatert Feb 13, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder alle Dropbox-brukere.

Med forhåndsvisninger kan du se et øyeblikksbilde av filen eller koblingen uten å åpne den. Du ser en forhåndsvisning av filen hvis Drobox støtter filtypen og:

• Du limer inn en kobling til filen i et Paper-dokument
  • Du drar og slipper en fil fra filsystemet ditt til et Paper-dokument
    • Hvis du drar og slipper en fil fra nettet, vil Paper skrive filnavnet med en lenke til filen
  • Du setter inn filer manuelt

Hvordan tilpasse forhåndsvisninger i Paper-dokumenter

Hvis du har lagt til en Illustrator-, PDF- eller Powerpoint-fil i et Paper-dokument, kan du tilpasse hvordan filen forhåndsvises i Papir.

Slik tilpasser du forhåndsvisningen av Illustrator-, PDF- eller Powerpoint-filen du har satt inn:

1. Klikk på eksisterende forhåndsvisning av filen.
  2. En verktøylinje vises øverst i forhåndsvisningen. Klikk på ikonet med fire rektangler til venstre.
  3. I galleriet velger du hva du vil vise i forhåndsvisningen.
  4. Klikk på Legg til i dokument.
  5. Klikk på den nye forhåndsvisningen for å velge hvilken del av filen som skal forhåndsvises.
  6. På redigeringsverktøylinjen som vises øverst i forhåndsvisningen, velger du Velg visningsområde-ikonet.
  7. Klikk og dra for å velge området du vil vise.
  8. Klikk på Velg.

Hvordan legge til en bildetekst på en forhåndsvisning i Paper-dokumenter

Slik legger du til en bildetekst på en forhåndsvisning:

1. Klikk på bildet av forhåndsvisningen for å velge det.
  2. Klikk på Skriv en bildetekst nederst på bildet.
  3. Skriv inn bildeteksten.

Hva kan jeg forhåndsvise i Paper-dokumenter?

Paper støtter alle filtyper som kan forhåndsvises i Dropbox, i tillegg til:

• Adobe XD
  • Airtable (hvis du limer inn en Airtable-kobling, forhåndsviser vi Airtable-basen eller visningen)
  • Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • GitHub-problemer på offentlige samlingssted
  • Google Kalender
  • Google Dokumenter
  • Google Disk
  • Google Kart
  • Google Ark
  • Google Presentasjoner
  • Instagram
  • Invision
  • Lucidchart
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • SlideShare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • X (tidligere Twitter)
  • URL-adresser
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube