Forhåndsvisning av filer i Dropbox Paper

Forhåndsvisning av fil lar deg se et øyeblikksbilde av filen ute å åpne den.

Du ser en forhåndsvisning av filen hvis Drobox støtter filtypen og:

• Du legger til en kobling til filen (enten fra Dropbox eller fra en annen plattform)
  • Du drar og slipper en fil inn i et Paper-dokument
  • Du setter inn filer manuelt

Du kan forhåndsvise alle filer i Paper som du kan forhåndsvise i Dropbox. Se hele listen med støttede filer nederst i denne artikkelen.

Hvordan tilpasse forhåndsvisninger i Paper-dokumenter

Hvis du har lagt til en Illustrator-, PDF- eller Powerpoint-fil i et Paper-dokument, kan du tilpasse hvordan filen forhåndsvises i Papir.

Slik tilpasser du forhåndsvisningen av Illustrator-, PDF- eller Powerpoint-filen du har satt inn:

1. Klikk på eksisterende forhåndsvisning av filen.
  2. En verktøylinje vises øverst i forhåndsvisningen. Klikk på ikonet med fire rektangler til venstre.
  3. I galleriet velger du hva du vil vise i forhåndsvisningen.
  4. Klikk på Legg til i dokument.
  5. Klikk på den nye forhåndsvisningen for å velge hvilken del av filen som skal forhåndsvises.
  6. På redigeringsverktøylinjen som vises øverst i forhåndsvisningen, velger du Velg visningsområde-ikonet.
  7. Klikk og dra for å velge området du vil vise.
  8. Klikk på Velg.

Hvordan legge til en bildetekst på en forhåndsvisning i Paper-dokumenter

Slik legger du til en bildetekst på en forhåndsvisning:

1. Klikk på bildet av forhåndsvisningen for å velge det.
  2. Klikk på Skriv en bildetekst nederst på bildet.
  3. Skriv inn bildeteksten.

Filtyper som støttes for forhåndsvisning i Paper-dokument

Paper støtter vedlegg som video- og lydfiler, samt andre dokumenttyper. Brukerne kan samhandle med visse filtyper, som Figma eller Google Maps.

Paper støtter alle filtyper som kan forhåndsvises i Dropbox, og:

• Adobe XD
  • Airtable (hvis du limer inn en Airtable-kobling, forhåndsviser vi Airtable-basen eller visningen)
  • Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • GitHub-problemer på offentlige samlingssted
  • Google Kalender
  • Google Dokumenter
  • Google Disk
  • Google Kart
  • Google Ark
  • Google Presentasjoner
  • Instagram
  • Invision
  • Lucidchart
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • Slideshare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • Twitter
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube