Søke etter Dropbox Paper-dokumenter

Oppdatert Nov 17, 2023
Du kan søke etter Paper-dokumenter og alle dokumenter som er delt med deg, ved å bruke søkefeltet i Dropbox Paper.
highlight icon

Merk: Hvis du bruker 2020-versjonen av Dropbox Paper, finner du dokumentene dine ved å bruke søkefeltet i Dropbox og med filtre på Paper-hjemmesiden. Du kan også filtrere søkeresultatene dine etter type på dropbox.com.

Søkefunksjonen søker i teksten til Paper-dokumenter. For å finne et tilgjengelig dokument kan du søke etter:

• Tittelen eller navnet til et dokument
  • Innholdet i et dokument
  • Navnet på et teammedlem for å se alle dokumentene vedkommende har opprettet

Slik får du tilgang til søk:

1. Klikk på søkeikonet (forstørrelsesglasset) i et dokument.
  2. Begynn å skrive i søkefeltet. Alle dokumenter som samsvarer med søket, vises.

Slik får du tilgang til Paper-startsiden fra dropbox.com:

1. Klikk på ruteikonet øverst til venstre på siden.
  2. Finn og klikk på Paper.

For å få tilgang til Paper-startsiden fra et hvilket som helst Paper-dokument, klikker du < ved siden av dokumenttittelen øverst til venstre på siden.

For å finne tilgjengelige dokumenter på Paper-startsiden kan du filtrere etter:

• Navnet på personen som sist oppdaterte dokumentet
  • Dokumenter laget av deg
  • Stjernemerkede dokumenter

Du kan starte et nytt søk ved å klikke Tøm filtre.

Hvordan søke etter tekst i et Paper-dokument?

Du kan også søke etter bestemte ord eller fraser i et åpent Paper-dokument.

Slik søker du i dokumenter på nettet:

1. Trykk på CTRL + F (Windows) Eller Command + F (Mac).
  2. Skriv et ord eller en frase i søkefeltet.

Slik søker du i dokumenter på Paper-appen for iPhone/iPad:

1. Trykk på "" (ellipse) øverst til høyre.
  2. Trykk på Finn i dokument.
  3. Skriv et ord eller en frase i søkefeltet.

Slik søker du i dokumenter på Paper-appen for Android:

1. Trykk på "" (vertikal ellipse) øverst til høyre.
  2. Trykk på Søk i dokument.
  3. Skriv et ord eller en frase i søkefeltet.