Hvordan formatere tekst i et Dropbox Paper-dokument

Oppdatert Nov 17, 2023

Hvis du vil formatere tekst i et Paper-dokument, merker du teksten du vil redigere. Det vises en verktøylinje som lar deg formatere teksten, med blant andre følgende alternativer:

• Fet
  • Gjennomstreking
  • Utheving
  • Opprette kobling
  • Stor overskrift
  • Mellomstor overskrift
  • Lage punktliste
  • Opprette gjøremål
  • Legge til kommentar
highlight icon

Obs! Noen formateringsalternativer, som kursiv og understreking av tekst, er bare tilgjengelig via hurtigtaster. Hvis du vil se hele listen med hurtigtaster, klikker du på hurtigtastknappen (ser ut som et tastatur) nederst til høyre i Paper-dokumentet ditt.

Bruker du ikke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox-emojier gjør prosjekter mye morsommere.

Har Dropbox Paper stavekontroll?

Dropbox Paper har for øyeblikket ikke egen stavekontroll. Hvis nettleseren har innebygd stavekontroll, vil Paper bruke denne. Hvis du vil slå av stavekontroll, må du gjøre dette i innstillingene til nettleseren.

Hvordan formatere en tekstblokk

Du kan formatere en tekstblokk ved å bruke hurtigtaster. Du kan for eksempel konvertere en punktliste til en nummerert liste. Hvis du vil se hele listen med hurtigtaster for formatering av blokker, klikker du på hurtigtastknappen (ser ut som et tastatur) nederst til høyre i Paper-dokumentet ditt.

Hvordan formatere tekst i Dropbox Paper-mobilappen

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Åpne Paper-dokumentet du vil formatere.
  3. Trykk på en ny linje, eller trykk på Rediger, så vises formateringsalternativene over tastaturet.