Hvordan formatere tekst i et Dropbox Paper-dokument

Hvis du vil formatere tekst i et Paper-dokument, markerer du teksten du vil redigere. Denne menyen dukker opp:
Dropbox Paper-formateringsmeny

Fra denne menyen kan du formatere tekst med følgende handlinger.

Meny-knapp (fra venstre til høyre)

Handling

Hurtigtast

B

Lage fet tekst

+ B

S

Lage gjennomstreket tekst

⌘ + Opt + S

Penn

Utheve tekst i blått

+ E

Kobling

Hyperkobling

⌘ + K

H1

Lage en stor overskrift*

# mellomrom

H2

Lage en mellomstor overskrift*

## mellomrom

H3

Lage en liten overskrift (fet)*

### mellomrom

Punktliste

Opprette punktliste

- mellomrom

Avmerkingsboks

Opprette gjøremål

[ ] mellomrom

Tekstboks

Legge til kommentar

⌘ + Opt + M

Obs! Noen formateringsalternativer, som kursiv og understreking av tekst, er bare tilgjengelig via hurtigtaster.

For å se en komplett liste over alle hurtigtaster, klikker du på tatstatur-ikonet nederst til høyre i Paper-dokumentet ditt, eller trykk + / på Mac eller Ctrl + / i Windows.

*Hvis du vil skjule en stor eller mellomstor overskrift, holder du musepekeren over teksten og klikker på pilen (Skjul) til venstre. Denne funksjonen støttes ikke i Firefox.

Hvordan formatere en tekstblokk

Du kan formatere en tekstblokk ved å bruke hurtigtaster.

Du kan for eksempel konvertere en punktliste til en nummerert liste ved å trykke på  + Shift + 7 , eller til en oppgaveliste ved å trykke på +  Shift + C.

Hvordan formatere tekst i Dropbox Paper-mobilappen

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Åpne Paper-dokumentet du vil formatere.
  3. Trykk på en ny linje, eller trykk på Rediger, så vises formateringsalternativene over tastaturet.

Ønsker du å gjøre noe annet i Paper-dokumentet ditt?

Finn ut hvordan du setter inn bilder, videoer og andre filer

Finn ut hvordan du oppretter en tidslinje.

Finn ut hvordan du oppretter en tabell

Finn ut hvordan du setter inn emojier