Slik bruker du Dropbox Paper på en mobil enhet

Oppdatert Dec 04, 2023

Dropbox Paper er et tilkoblet dokumentarbeidsområde designet for kreativt arbeid. Det gir deg mulighet til å samarbeide i sanntid, tildele oppgaver, lage gjøremålsliste og mye mer.

Du kan opprette et Paper-dokument fra Dropbox-kontoen din på dropbox.com, i Dropbox-mobilappen eller Dropbox Paper-mobilappen. Vår Dropbox Paper-mobilapp er tilgjengelig på både iOS og Android enhet.

Les videre for å lære alt om Dropbox Paper-appen for Android og iOS.

Hvilke funksjoner har Dropbox Paper-mobilappen?

Dropbox Paper-mobilappen lar deg:

• Rediger eksisterende Paper-dokumenter og opprett nye
  • Motta push-varslinger
  • Få tilgang til offline-dokumenter
  • Hurtigsøk
  • Del dokumenter direkte fra appen

Hvordan sletter jeg dokumenter fra Paper-mobilappen?

Slik sletter du dokumenter fra Paper-appen for Android:

1. Åpne et dokument.
  2. Trykk på deleikonet (to personer).
  3. Skriv inn e-postadressen eller navnet til personen du vil dele dokumentene dine med.
  4. Trykk på send-ikonet (papirflyet).

Slik deler du et dokument fra Paper-appen for iPhone og iPad:

1. Åpne et dokument.
  2. Trykk på «»
  3. Trykk på Inviter personer.
  4. Skriv inn e-postadressen eller navnet til personen du vil dele dokumentene dine med.
  5. Trykk på Send.

Kan jeg redigere dokumentene mine ved å bruke Paper-mobilappen?

Ja, offline-redigering er tilgjengelig for alle dokumenter som du tidligere har åpnet i Paper-mobilappen.

Du kan lese, redigere og kommentere uten internettforbindelse. Endringer synkroniseres med Paper når du kommer tilbake på nett. Når du jobber frakoblet, vil du se et banner på dokumentet ditt som sier Ingen internettilkobling (Android) eller Vis og rediger frakoblet (iOS).

Hvor kan jeg se alle mine varslinger?

All varslinger du mottar fra Paper-mobilappen din er synlig i Varslinger -fanen.

Hvordan organiserer jeg papirdokumenter til mapper fra mobilenheten min?

På Paper-mobilappen kan du bla gjennom mappene dine, søker i mappene dine etter navn og får tilgang til alt mappeinnhold. Du kan også legge til dokumenter til en mappe. Slik gjør du det:

1. Åpne et dokument.
  2. Trykk på «» (vertikal ellipse på Android) eller «...» (ellipse på iPhone/iPad) øverst til høyre.
  3. Trykk på Flytt.
  4. Velg mappen du vil flytte dokumentet til.

I Paper-appen for Android kan du også opprette og gi nytt navn til mapper.

Slik oppretter du mapper i Paper-appen for Android

1. Trykk på Utforsk (papirikon) øverst til venstre.
  2. Trykk på Folders fra rullegardinmenyen.
  3. Trykk på det nye mappeikonet (blå mappe) nederst til høyre.
  4. Skriv inn et navn for mappen.
  5. Trykk på avmerkingsboksen+haken øverst til høyre.

Slik endrer du navn på mapper i Paper-appen for Android

1. Trykk på Utforsk (papirikon) øverst til venstre.
  2. Trykk på Folders fra rullegardinmenyen.
  3. Velg mappen du vil gi nytt navn til.
  4. Trykk på "" (vertikal ellipse) øverst til høyre.
  5.  Trykk på gi nytt navn
  6. Skriv inn et nytt navn for mappen.
  7. Trykk på avmerkingsboksen+haken øverst til høyre.
highlight icon

Merk: Du kan ikke opprette eller gi nytt navn til mapper i Paper-appen for iOS

Hvordan bytter jeg mellom jobb og privatkonto i Paper-mobilappen?

Hvis du har koblet sammen to Dropbox-kontoer, kan du veksle mellom dem i Paper-mobilappen. Slik gjør du det:

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Trykk på konto-fanen (personikon).
  3. Trykk på kontonavnet du vil bytte til.
highlight icon

Merk: Hvis du ikke ser kontoen du vil bytte til, må du først koble til den andre kontoen din (personlig eller jobb) ved å trykke Legg til konto