Endringer i kameraopplasting

Kameraopplasting er en funksjon på Dropbox-mobilappen som automatisk sikkerhetskopierer bilder og videoer fra telefonen eller nettbrettet.

22. juli 2016 vil måten kameraopplasting fungerer på, endres for Dropbox Basic-kontoer. Fra og med denne datoen vil Dropbox Basic-brukere være nødt til å ha Dropbox-skrivebordsprogrammet installert for å fortsette å bruke kameraopplasting.

Hvis du er en Basic-bruker som ikke har koblet en datamaskin til Dropbox-kontoen, kan du aktivere kameraopplasting ved å gjøre en av to ting:

• Koble til en datamaskin: Last ned Dropbox-skrivebordsprogrammet for å gjøre det enklere å administrere kameraopplastinger. Få enkel tilgang til, organiser eller fjern bilder du ikke vil ha i Dropbox Basic-kontoen din.
  • Oppgradere til Dropbox Plus: Du kan holde alle bildene dine på ett sted ved hjelp av 1 TB (1000 GB) med lagringsplass, og får i tillegg økt delingskontroll og andre flotte funksjoner.

Hvis du foretrekker å ikke koble til en datamaskin eller oppgradere til Dropbox Plus, kan du fortsatt sikkerhetskopiere bestemte bilder og videoer ved å manuelt laste dem opp til Dropbox.

Vanlige spørsmål om disse endringene i kameraopplastingsfunksjonen

Hva skjer hvis jeg ikke kobler til en datamaskin eller oppgraderer til Plus før 22. juli 2016?

Den 22. juli 2016 vil kameraopplasting slås av, og det vil ikke lastes opp noen flere bilder eller videoer til kontoen din automatisk. Du kan aktivere kameraopplasting på nytt når som helst ved å koble en datamaskin til Dropbox-kontoen din, eller ved å oppgradere til Dropbox Plus.

Hva vil skje med de eksisterende kameraopplastingene mine?

Bildene du allerede har lastet opp ved hjelp av kameraopplasting, vil forbli i Dropboxen. De ligger i Kameraopplastinger-mappen.

Hvorfor endres Kameraopplasting?

Når du automatisk laster opp alle bildene dine til Dropbox, kan Basic-kontoen raskt gå tom for plass. Ved å koble en datamaskin til kontoen, kan du lett overføre bilder og organisere dem på en datamaskin så du slipper å gå tom for plass på Dropboxen din.

Hva om jeg velger å laste ned skrivebordsprogrammet eller oppgradere til Plus etter 22. juli 2016?

Du kan aktivere kameraopplasting når som helst via innstillingsmenyen på Dropbox-mobilappen. Kameraopplasting vil da sikkerhetskopiere bilder og videoer som for øyeblikket ligger på den mobile enheten din.

Hva om jeg ikke har en datamaskin eller ikke ønsker å oppgradere til Plus?

Hvis du ikke kan koble en datamaskin til Dropbox Basic-kontoen, kan du manuelt laste opp bilder til Dropbox ved hjelp av telefonen eller nettbrettet. På denne måten kan du velge akkurat hvilke bilder du ønsker å lagre i Dropbox, og hvilken mappe de blir lagret til.

Vil filene på datamaskinen min automatisk bli lagt i Dropbox hvis jeg laster ned Dropbox-skrivebordsprogrammet?

Nei. Filer som er lagret på den stasjonære datamaskinen din vil ikke automatisk synkroniseres til Dropbox, med mindre du legger dem i Dropbox-mappen.