Hvordan kan jeg dele bilder med andre?

Bilder-siden endres den 30. juni 2017, men bildene dine vil forbli trygge på Dropbox-kontoen din. Etter 30. juni vil du ikke lenger kunne lage eller dele album på nettet, eller bla gjennom bilder i tidslinjevisningen.

Finn ut mer.

Del individuelle bilder og videoer

1. Etter at du har logget på dropbox.com, går du til photos.dropbox.com.
  2. Velg bilder og videoer du vil legge til. Det vises en blå kantlinje og et kontrollmerke på hvert valg.
  3. Klikk på Del bilder- eller Del filer-knappen øverst på siden. Alternativt kan du høyreklikke på et av de valgte elementene og velge Del fra hurtigmenyen.
  4. Skriv inn navnene eller e-postadressene til de du ønsker å dele med og klikk på Send. Eller klikk på Hent kobling for å kopiere koblingen og lime den inn hvor som helst.

Del bilder fra et album

Har du ikke opprettet et album før? Finn ut hvordan

1. Etter at du har logget på dropbox.com, går du til photos.dropbox.com.
  2. Klikk på Album, og velg et album for å åpne det.
  3. Klikk Velg alle.
  4. I øvre høyre hjørne klikker du på Del bilder.
  5. Skriv inn navnene eller e-postadressene til de du ønsker å dele albumet med. Eller klikk på Hent kobling for å kopiere koblingen, så kan du lime den inn hvor som helst.

Beslektede emner