Tilgang til den private informasjonen på Dropbox-kontoen din

Tilgang til filer

Hvis du har Dropbox-skrivebordsprogrammet knyttet til kontoen, vil alle filene allerede være på datamaskinen. Hvis du ikke har det, kan du tilknytte en ny datamaskin for å laste ned alle filene. Hvis du har selektiv synkronisering aktivert for noen mapper, kan du redigere selektiv synkronisering-innstillingene for å også laste ned disse filene til datamaskinen.

Få tilgang til konto og maskinvareinformasjon

For å få informasjon utover de filene du lagrer på Dropbox, kan du logge på nettstedet og gå til kontosiden for å se kontoinformasjon som navn og e-postadresse for kontoen. Du kan også vise IP-adressene til tilkoblede økter, datamaskiner og mobile enheter, samt apper som er knyttet til kontoen fra sikkerhetsiden.

Tilgang til tidligere kommunikasjon med Dropbox

Hvis du har kommunisert med det tekniske støtteteamet til Dropbox, kan du logge på kundetjenesteportalen for å få en oversikt over kommunikasjonen med oss. Hvis du ikke er i stand til å logge på, kan du bruke «glemt passord»-koblingen på denne siden – dette vil ikke påvirke Dropbox-påloggingsinformasjonen på noen måte.

Personverninformasjon og datatilgangsforespørsler

Hvis det er andre opplysninger om deg som du tror Dropbox har, kan du ta kontakt med oss ​​på privacy@dropbox.com med ordene «Forespørsel om datatilgang» i overskriften eller hoveddelen av meldingen din.