{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Tilgang til den private informasjonen på Dropbox-kontoen din

Tilgang til filer

Hvis du har Dropbox-skrivebordsprogrammet knyttet til kontoen, vil alle filene allerede være på datamaskinen. Hvis du ikke har det, kan du tilknytte en ny datamaskin for å laste ned alle filene. Hvis du har selektiv synkronisering aktivert for noen mapper, kan du redigere selektiv synkronisering-innstillingene for å også laste ned disse filene til datamaskinen.

Få tilgang til konto og maskinvareinformasjon

For å få informasjon utover de filene du lagrer på Dropbox, kan du logge på nettstedet og gå til kontosiden for å se kontoinformasjon som navn og e-postadresse for kontoen. Du kan også vise IP-adressene til tilkoblede økter, datamaskiner og mobile enheter, samt apper som er knyttet til kontoen på sikkerhetsiden.

Tilgang til tidligere kommunikasjon med Dropbox

Hvis du har kommunisert med det tekniske støtteteamet til Dropbox, kan du logge på kundetjenesteportalen for å få en oversikt over kommunikasjonen du har hatt med oss. Hvis du ikke får til å logge på, kan du bruke Glemt passord-koblingen på den siden – dette vil ikke påvirke Dropbox-påloggingsinformasjonen på noen som helst måte.

Personverninformasjon og datatilgangsforespørsler

Hvis du vil sende inn en forespørsel om datatilgang, kan du ta kontakt med oss på privacy@dropbox.com med ordene «Forespørsel om datatilgang» i overskriften eller hoveddelen av meldingen din.