Tilgang til den private informasjonen på Dropbox-kontoen din

Tilgang til filer

Hvis du har Dropbox-skrivebordsprogrammet knyttet til kontoen, vil alle filene allerede være på datamaskinen. Hvis du ikke har det, kan du tilknytte en ny datamaskin for å laste ned alle filene. Hvis du har selektiv synkronisering aktivert for noen mapper, kan du redigere selektiv synkronisering-innstillingene for å også laste ned disse filene til datamaskinen.

Få tilgang til konto og maskinvareinformasjon

For å få informasjon utover de filene du lagrer på Dropbox, kan du logge på nettstedet og gå til kontosiden for å se kontoinformasjon som navn og e-postadresse for kontoen. Du kan også vise IP-adressene til tilkoblede økter, datamaskiner og mobile enheter, samt apper som er knyttet til kontoen fra sikkerhetsiden.

Tilgang til tidligere kommunikasjon med Dropbox

Hvis du har vært i kontakt med det tekniske støtteteamet hos Dropbox, kan du logge på kundetjenesteportalen for å få en oversikt over kommunikasjonen med oss. Hvis du ikke får til å logge på, kan du bruke «glemt passord»-koblingen på denne siden – dette vil ikke påvirke Dropbox-påloggingsinformasjonen på noen som helst måte.

Personverninformasjon og datatilgangsforespørsler

Hvis du vil sende inn en forespørsel om datatilgang, kan du ta kontakt med oss på privacy@dropbox.com med ordene «Forespørsel om datatilgang» i overskriften eller hoveddelen av meldingen din.