{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier

Denne artikkelen forklarer hvordan vi bruker teknologi som informasjonskapsler og pikselkoder.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små datafiler som sendes til nettleseren din når du besøker et nettsted. Vi bruker både våre egne informasjonskapsler og informasjonskapsler fra tredjeparter til å gjøre flere forskjellige ting:

• å logge deg inn på tjenestene våre
  • å huske preferanser og innstillinger
  • å sørge for at kontoen din er trygg
  • å få en bedre forståelse av hvordan folk bruker tjenestene våre, og forbedre og fremme disse tjenestene basert på denne informasjonen

For å fremme tjenestene våre, bruker vi tredjeparts tjenesteleverandører som kan plassere informasjonskapsler på enheten din. På denne måten får tredjeparts tjenesteleverandører innsikt i reklamepreferansene dine slik at de kan vise deg annonser som er mer relevante for det du er interessert i.

Piksler

En pikselkode («piksel») er et lite stykke kode som kan bygges inn i nettsteder og e-poster. Vi bruker piksler og informasjonskapsler til å finne ut hvordan du bruker nettsidene og e-postene våre. Denne informasjonen hjelper oss, og annonsetjenestene vi bruker, med å fremme tjenestene våre. Hvis du f.eks. besøker en av Dropbox Business-sidene, kan det hende du ser en annonse for Dropbox Business når du besøker et nettsted med teknologinyheter.

UTMELDING og DNT

Du kan konfigurere nettleseren din til å ikke godta informasjonskapsler, men dette kan begrense mulighetene du har til å bruke tjenestene. Våre systemer svarer for øyeblikket ikke på DNT:1-signaler fra nettlesere som besøker nettstedene våre, men Dropbox overholder Digital Advertising Alliances Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising («Principles»).

Du kan melde deg ut av innsamling av opplysninger fra tredjeparter som holder seg til prinsippene og som vi bruker til å hjelpe oss med å fremme tjenestene våre, ved å gå til www.aboutads.info/choices.