Bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier

Denne artikkelen forklarer hvordan vi bruker teknologi som informasjonskapsler og pikselkoder.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små datafiler som sendes til nettleseren din når du besøker et nettsted. Vi bruker informasjonskapsler til å gjøre ulike ting:

• å logge deg inn på tjenestene våre
  • å huske preferanser og innstillinger
  • å sørge for at kontoen din er trygg
  • å finne ut mer om hvordan folk bruker tjenestene våre, og forbedre og fremme dem basert på den informasjonen

For å fremme tjenestene våre, bruker vi tredjeparts tjenesteleverandører som kan plassere informasjonskapsler på enheten din. På denne måten får tredjeparts tjenesteleverandører innsikt i reklamepreferansene dine slik at de kan vise deg annonser som er mer relevante for det du er interessert i.

Piksler

En pikselkode («piksel») er et lite stykke kode som kan bygges inn i nettsteder og e-poster. Vi bruker piksler og informasjonskapsler til å finne ut hvordan du bruker nettsidene og e-postene våre. Denne informasjonen hjelper oss, og annonsetjenestene vi bruker, med å fremme tjenestene våre. Hvis du f.eks. besøker en av Dropbox Business-sidene, kan det hende du ser en annonse for Dropbox Business når du besøker et nettsted med teknologinyheter.

UTMELDING og DNT

Du kan konfigurere nettleseren din til å ikke godta informasjonskapsler, men dette kan begrense mulighetene du har til å bruke tjenestene. Våre systemer svarer for øyeblikket ikke på DNT:1-signaler fra nettlesere som besøker nettstedene våre, men Dropbox overholder Digital Advertising Alliances Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising («Principles»).

Du kan melde deg ut av innsamling av opplysninger fra tredjeparter som holder seg til prinsippene og som vi bruker til å hjelpe oss med å fremme tjenestene våre, ved å gå til www.aboutads.info/choices.