Hvor lenge beholder Dropbox de slettede filene og dataene mine?

Dropbox lagrer slettede og tidligere versjoner av filene dine i en bestemt periode, i tilfelle du vil gjenopprette dem. Etter denne perioden merkes de slettede filene for sletting i systemet vårt og fjernes fra lagringsserverne. De kan ikke lenger gjenopprettes.

Hvor lenge filer er tilgjengelige for gjenoppretting avhenger av Dropbox-abonnementet ditt:

  • Brukere av Dropbox Basic (gratis) og Plus har 30 dager på seg
  • Dropbox Plus-brukere som tidligere har kjøptutvidet versjonshistorikk har et helt år på seg (dette tillegget er imidlertid ikke lenger tilgjengelig for kjøp)
  • Dropbox Professional- og Business-brukere (Standard, Advanced, Enterprise eller Education), har 120 dager på seg til å gjenopprette filer

Slette filer permanent

Du kan sette i gang filfjerning fra lagringsserverne våre umiddelbart, ved å merke filer for permanent sletting.

Dropbox Business-brukere: Muligheten til å slette filer kan være begrenset til teamets administrator.

Slette kontoen din

Hvis du sletter Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-kontoen din, begynner vi prosessen med å slette Dropbox-filene du lagrer på Dropbox etter 30 dager. Hvis du er en bruker på en Dropbox Business-konto, er det bare administratoren som kan deaktivere kontoen din og slette filene dine.

Se «Oppbevaring» i Personvern for å få mer informasjon.

Vi beklager at du ikke er fornøyd med dette. Fortell oss hvordan vi kan bli bedre:

Takk for tilbakemeldingen! Fortell oss hvordan denne artikkelen har hjulpet:

Takk for tilbakemeldingen!

Svar fra nettsamfunnet

    Andre måter å få hjelp på

    Nettsamfunn

    Støtte via Twitter

    Kontakt kundestøtte