{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Slette en Dropbox-konto

Når du sletter Dropbox-kontoen din, slettes all data fra dropbox.com og enhetene dine frakobles fra Dropbox. Sletting av Dropbox-kontoen din fører til følgende:

• Datamaskiner, telefoner og nettbrett som er tilknyttet kontoen, vil ikke lenger synkroniseres
  • Du vil ikke lenger få tilgang til kontoen din på dropbox.com
  • Du kan ikke lenger redigere filer i delte mapper
  • Filene blir liggende i Dropbox-mappen på datamaskinen din
  • Filer du delte i delte mapper er fortsatt tilgjengelige for medlemmene av mappene
  • Filene dine slettes fra Dropbox-serverne

Dropbox Basic-, Plus- og Professional-brukere

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Generelt klikker du på Slett konto.

Hvis du sletter kontoen, starter slettingen av Dropbox-filene du har lagret på Dropbox etter 30 dager. Hvis du merker en fil på kontoen din for permanent sletting, vil vi slette den permanent innen 60 dager ved normal drift.

Hvis du avbestiller et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement, vil kontoen din bli en Dropbox Basic-konto. Du kan deretter slette kontoen permanent.

Viktig merknad: Det å slette en Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto kan ikke angres.

Dropbox Business-teamadministratorer

Hvis du avbestiller et Dropbox Business-abonnement, vil alle teammedlemmer bli nedgradert til Dropbox Basic-kontoer. Disse kontoene vil imidlertid fortsatt være sammenkoblet via et gratis team. Teammedlemmene kan velge å forlate teamet når som helst.

Hvis du vil slette et team permanent, sammen med all medlemskontodata og fildata, følger du disse trinnene:

1. Slett alle teammedlemmene.
  2. Avbestill Dropbox Business-abonnementet.
  3. Slett din egen konto.

Dropbox Business-teammedlemmer

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, kan du ikke slette kontoer eller avbestille abonnementet. Hvis du er medlem av et team, og du ønsker å slette kontoen din, tar du kontakt med teamadministratoren.

Dropbox Business-teamadministratorene kan slette teammedlemmer. Som et sikkerhetsnett kan teamadministratorer gjenopprette et teammedlem innen sju dager etter sletting.

For å beholde data og filer som er forbundet med et slettet teammedlem, kan teamadministratorer eventuelt overføre det slettede teammedlemmets konto til et annet aktivt teammedlem.

Merknader

• Filer som ligger i en slettet brukers delte mapper, er fortsatt tilgjengelig for andre medlemmer av den delte mappen. Disse filene kan åpnes, redigeres, slettes eller slettes permanent av gjenværende medlemmer av de delte mappene, avhengig av hvilke tillatelser teamadministratoren hadde angitt.
  • Kopier av filene er fortsatt tilgjengelige for teamet etter at kontoen er slettet. Sjekk med teamets administrator hvis du har spørsmål om organisasjonens dataoppbevaringsregler, prosess for sikkerhetskopiering eller andre forpliktelser.

Hva skjer dersom jobbkontoen min slettes fra et Dropbox Business-team?