Slette en Dropbox-konto

Når du sletter Dropbox-kontoen din, slettes all data fra dropbox.com og enhetene dine frakobles fra Dropbox. Sletting av Dropbox-kontoen din fører til følgende:

• Datamaskiner, telefoner og nettbrett som er tilknyttet kontoen, vil ikke lenger synkroniseres
  • Du vil ikke lenger få tilgang til kontoen din på dropbox.com
  • Du kan ikke lenger redigere filer i delte mapper
  • Filene blir liggende i Dropbox-mappen på datamaskinen din
  • Filer du delte i delte mapper er fortsatt tilgjengelige for medlemmene av mappene
  • Filene dine slettes fra Dropbox-serverne

Dropbox Basic- og Plus-brukere

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Generelt klikker du på Slett konto.

Kontoen din slettes umiddelbart. Fullstendig konto- og filsletting tar fra 30 til 60 dager ved normal drift.

Hvis du avbestiller et Dropbox Plus-abonnement, vil kontoen din først bli en Dropbox Basic-konto. Du kan deretter permanent slette kontoen din.

Viktig merknad: Det å slette en Dropbox Basic- eller Plus-konto kan ikke angres.

Dropbox Business-teamadministratorer

Hvis du avbestiller et Dropbox Business-abonnement, vil alle teammedlemmer bli nedgradert til Dropbox Basic-kontoer. Disse kontoene vil imidlertid fortsatt være sammenkoblet via et gratis team. Teammedlemmene kan velge å forlate teamet når som helst.

Hvis du vil slette et team permanent, sammen med all medlemskontodata og fildata, følger du disse trinnene:

1. Slett alle teammedlemmene.
  2. Avbestill Dropbox Business-abonnementet.
  3. Slett din egen konto.

Fullstendig kontosletting tar fra 30 til 60 dager ved normal drift.

Dropbox Business-teammedlemmer

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, kan du ikke slette kontoer eller avbestille abonnementet. Hvis du er medlem av et team, og du ønsker å slette kontoen din, tar du kontakt med teamadministratoren.

Dropbox Business-teamadministratorer kan slette teammedlemmer. Data og filer forbundet med kontoen til et slettet teammedlem vil bevares inntil ett av følgende skjer:

• Administratoren overfører eller sletter kontoen permanent
  • Administratoren avbestiller hele Dropbox Business-abonnementet

Sletting av data vil da ta fra 30 til 60 dager ved normal drift.

Hvis ingen av disse handlingene foretas, kan teamadministratorer gjenopprette et teammedlem innen sju dager etter sletting.

Merknader

• Filer som ligger i en slettet brukers delte mapper, er fortsatt tilgjengelig for andre medlemmer av den delte mappen. Disse filene kan åpnes, redigeres, slettes eller slettes permanent av gjenværende medlemmer av de delte mappene, avhengig av hvilke tillatelser teamadministratoren hadde angitt.
  • Kopier av filene er fortsatt tilgjengelige for teamet etter at kontoen er slettet. Sjekk med teamets administrator hvis du har spørsmål om organisasjonens dataoppbevaringsregler, prosess for sikkerhetskopiering eller andre forpliktelser.

Hva skjer dersom jobbkontoen min slettes fra et Dropbox Business-team?