Slette en Dropbox-konto

Et par ting skjer når du sletter Dropbox-kontoen:

• Alle datamaskiner og mobile enheter som har blitt tilknyttet Dropbox, slutter å synkronisere
  • Du vil ikke lenger få tilgang til kontoen din på dropbox.com
  • Du kan ikke lenger redigere filer i delte mapper
  • Filene i Dropbox-mappen på harddisken din vil fortsatt være tilgjengelige
  • Filene i mappene som du har delt med andre vil fortsatt være tilgjengelige

Les videre hvis du vil gå videre med slettingen av Dropbox-kontoen.

Brukere av Dropbox Basic (gratis) og Plus

Hvis du sletter Dropbox Basic-kontoen (gratis), vil prosessen med å permanent slette alle filene begynne. Denne prosessen tar fra 30 til 60 dager ved normal drift.

Hvis du avbestiller et Dropbox Plus-abonnement, vil kontoen din først nedgraderes til Dropbox Basic. Hvis du vil, kan du da permanent slette kontoen din. Denne prosessen tar fra 30 til 60 dager ved normal drift.

Dropbox Business-teamadministratorer

Hvis du avbestiller et Dropbox Business-abonnement, vil alle teammedlemmer bli nedgradert til Dropbox Basic-kontoer. Disse kontoene vil imidlertid fortsatt være sammenkoblet via et gratis team. Teammedlemmer kan velge å forlate teamet når som helst.

Hvis du vil slette et team permanent – sammen med all medlemskontodata og fildata – følger du disse trinnene:

1. Slett alle teammedlemmene.
  2. Avbestill Dropbox Business-abonnementet.
  3. Slett din egen konto.

Fullstendig kontosletting tar fra 30 til 60 dager ved normal drift.

Dropbox Business-teammedlemmer

Dropbox Business-teammedlemmer kan ikke slette kontoer eller avbestille abonnementer. Hvis du er medlem av et team, og du ønsker å slette kontoen din, tar du kontakt med teamadministratoren.

Dropbox Business-teamadministratorer kan fjerne teammedlemmer ved å bruke funksjonen Slett bruker. Når du bruker denne funksjonen, vil dataene og filene som er forbundet med kontoen, bevares inntil ett av følgende skjer:

• Administratoren overfører eller sletter kontoen permanent
  • Administratoren avbestiller hele Dropbox Business-abonnementet

Sletting av data vil da ta fra 30 til 60 dager ved normal drift.

• Obs! Filer som ligger i en slettet brukers delte mapper er fortsatt tilgjengelig for andre medlemmer av den delte mappen. Disse filene kan åpnes, redigeres, slettes eller slettes permanent av gjenværende medlemmer av de delte mappene, avhengig av hvilke tillatelser teamadministratoren hadde angitt.
  • Obs! Det vil fremdeles være igjen forekomster av fildataene innen organisasjonen etter kontosletting. Sjekk med teamets administrator hvis du har spørsmål om organisasjonens dataoppbevaringsregler, prosesser for sikkerhetskopiering eller andre forpliktelser

Hva skjer dersom jobbkontoen min slettes fra et Dropbox Business-team?