{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Jeg fikk en e-post om en inaktiv Dropbox-konto. Hva må jeg gjøre?

Hvis det ikke er noen aktivitet på Dropbox-kontoen over en lengre periode, vil Dropbox varsle deg – eller eieren av kontoen – i en e-post.

Hvis du vil at kontoen skal holdes aktiv, logger du på. Vi vet da at du ønsker å beholde den. Hvis du derimot ikke ønsker å beholde kontoen, kan du stenge den.

Hvis du er en aktiv bruker av Dropbox, men mottok en e-post om en inaktiv konto, kan du ta kontakt med oss.

Hva betyr inaktiv?

Dropbox finner inaktive kontoer ved å se på pålogginger, fildelinger og filaktivitet (filer er lagt til, redigert eller slettet) på alle våre plattformer (Dropbox eller Paper) i løpet av de siste 12 månedene. Hvis du har logget deg på en av våre plattformer, eller det har vært filaktivitet på dem når som helst i løpet av de siste 12 månedene, anses kontoen din som aktiv.

Beholde kontoen

Stenge kontoen

Andre spørsmål

Hva om jeg har mottatt en e-post om kontoen, men jeg har aktivt brukt Dropbox?

Hvis du nylig har brukt Dropbox-kontoen din, men likevel mottok en e-post om stenging av kontoen, er det sannsynlig at vi kontaktet deg om en annen Dropbox du ikke lenger bruker (muligens en du har glemt at du opprettet). Mange av våre brukere har flere Dropbox-kontoer, og selv et ekstra eller manglende punktum («.») i e-postadressen kan tyde på at det er snakk om en annen konto.

Jeg vil at kontoen min skal forbli aktiv – hva må jeg gjøre?

Du kan holde kontoen aktiv ved å:

• Logge på Dropbox-appen på datamaskinen, Dropbox-mobilappen eller dropbox.com
  • Bruke en Dropbox-app på kontoen din
  • Vise, legge til, redigere eller fjerne filer eller mapper
  • Dele filer og mapper

Jeg ønsker å fortsette med å bruke Dropbox-kontoen, men har glemt passordet. Hva gjør jeg?

Du kan tilbakestille passordet ditt hvis du har glemt det.

Jeg vil ikke lenger ha kontoen min. Må jeg gjøre noen ting?

Hvis du ikke lenger vil ha Dropbox Basic-kontoen (gratis), trenger du ikke gjøre noe. Kontoen blir automatisk deaktivert, og filene slettes, 90 dager etter at det har gått 12 måneder med inaktivitet.

Kan jeg stenge kontoen min nå?

Hvis du ønsker å stenge kontoen din, kan du gjøre det ved å gå til siden for sletting av konto. Du kan også lese mer omfattende instruksjoner for sletting av en Dropbox Basic- (gratis), Plus-, Professional- eller Business-konto.

Jeg vil lagre filene mine før kontoen stenges

Hvis du har installert Dropbox-appen på datamaskinen, vil alle filene dine forbli på datamaskinen når kontoen stenges (så sant du ikke valgte å bruke selektiv synkronisering). Hvis ikke, kan du installere Dropbox på datamaskinen og synkronisere filene når som helst før kontoen stenges.

Eventuelt kan du logge deg på dropbox.com eller mobilappen til Dropbox og dra filene til harddisken eller den mobile enheten.

Obs! Når du logger på, vil klokken som teller antall inaktive måneder nullstilles. Når du har hentet filene du vil ha, kan du manuelt stenge kontoen.

Hva skjer når kontoen stenges?

Når kontoen er stengt, vil gjenværende filer på kontoen slettes, og du vil ikke lenger være i stand til å logge på kontoen på dropbox.com eller på noen enhet der du har installert Dropbox-appen. Husk at du har 90 dager på deg, etter at du har mottatt den første e-posten, til å logge på kontoen før den stenges. Vi vil også sende deg flere påminnelser underveis.

Jeg prøvde å logge på, men fikk en melding at kontoen min ikke eksisterer

Meldingen Kontoen eksisterer ikke forårsakes vanligvis av en tastefeil eller feil e-postadresse. Den faktiske e-postadressen på kontoen er med andre ord forskjellig fra den du skrev inn. Hvis du ser denne meldingen, må du først prøve å logge inn på nytt. Husk å sjekke e-postadressen og stavemåten.

Hvis dette ikke virker, eller hvis du mottok en e-postmelding fra oss om en inaktiv konto, kan det hende kontoen allerede har blitt deaktivert. Hvis dette er tilfelle, kan du kontakte oss for å finne ut om kontoen kan gjenopprettes.

Jeg har et annet spørsmål om stenging av kontoen

Hvis du har andre spørsmål om stenging av en konto, eller om e-postmeldingen du fikk, kan du kontakte oss. Dette kan du ganske enkelt gjøre ved å svare på den opprinnelige e-posten om stenging av konto. Vær imidlertid oppmerksom på at de fleste spørsmål kan besvares ved å lese avsnittene i denne artikkelen.