{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Domenene som Dropbox bruker til offentlige tjenester

Dropbox bruker flere domener for å kjøre tjenesten. Hvert domene har et bestemt formål, for eksempel kjøre Dropbox-produktet, sørge for kommunikasjon eller være vert for markedsføringsmateriell. Sjekk domenene i denne artikkelen hvis du er usikker på om det er trygt å gå til et bestemt nettsted eller motta meddelelser fra en e-postadresse som ser ut som den er fra Dropbox.

Avsnitt i denne artikkelen:

www.dropbox.com og paper.dropbox.com

Det meste av det du kan gjøre med Dropbox på nettet skjer på www.dropbox.com og paper.dropbox.com. www.dropbox.com er det eneste domenet hvor Dropbox vil be om privat informasjon som e-postadresse og passord for Dropbox-kontoen din. Vær skeptisk til andre domener som ser ut som Dropbox, og som ber om e-postadressen eller passordet som du bruker på Dropbox.

Offisiell e-post fra Dropbox

Hvis du får noe som gir seg ut for å være fra Dropbox, men som ikke kommer fra et av domenene som er listet opp, må du være forsiktig siden denne kan inneholde skadelig programvare eller være søppelpost eller phishing-forsøk.

• All e-post fra ansatte, kundestøtte og enkelte servicerelaterte e-poster (som e-postbekreftelse, bekreftelse av tilbakestilling av passord og invitasjoner til forskningsundersøkelser fra Dropbox) sendes fra dropbox.com, dropboxmail.com eller dropbox.zendesk.com
  • Alle Dropbox Business-relaterte e-poster kommer fra dropbox.com eller dropboxpartners.com
  • Alle e-poster med salgsmateriale eller tips kommer fra dropboxmail.com

Bekreftede Dropbox-domener

Alt Dropbox-innhold skal komme fra et av de følgende domenene:

• db.tt
  • dropbox.com
  • dropboxapi.com
  • dropboxbusiness.com
  • dropboxforums.com
  • dropboxforum.com
  • dropboxinsiders.com
  • dropboxmail.com
  • dropboxpartners.com
  • dropboxstatic.com
  • dropbox.zendesk.com
  • getdropbox.com
  • instructorledlearning.dropboxbusiness.com
  • paper.dropbox.com

Andre domener som brukes til nettverkskontakt

• dropbox-dns.com

URL-adresser som brukes som vert for brukerdata

Disse banene brukes til å verte innhold for brukerne når de oppretter koblinger til mappene og filene sine (for eksempel med delte koblinger). Dropbox bruker ikke disse banene for å be om privat eller personlig informasjon.

• dl.dropboxusercontent.com/*
  • dl.dropbox.com/*
  • dl-web.dropbox.com/*
  • dl-client.dropbox.com/*
  • dl-doc.dropbox.com/*
  • dl-doc.dropboxusercontent.com/*
  • api-content.dropbox.com/*
  • content.dropboxapi.com/*
  • api-content-photos.dropbox.com/*
  • showbox-tr.dropbox.com/*
  • photos.dropbox.com/*
  • photos-*.dropbox.com/*
  • dl-debug*.dropbox.com/*
  • bolt.dropbox.com/
  • *.dropbox.com/content_link/*
  • *.dropbox.com/content_link_zip/*
  • *.dropbox.com/content_link_htmlify/*
  • *.dropbox.com/content_link_preview/*
  • *.dropbox.com/link_token_dl/*
  • *.dropbox.com/link_token_dl_zip/*
  • *.dropbox.com/zip_collection/*
  • *.dropbox.com/transcode_video/*
  • *.dropbox.com/hls_transcode/*
  • *.dropbox.com/t/*
  • *.dropbox.com/u/
  • *.dropbox.com/s/*
  • *.dropbox.com/sh/*
  • *.dropbox.com/sc/
  • *.dropbox.com/photos/album/*
  • *.dropbox.com/photos/c/*
  • *.dropbox.com/photos/cc/*
  • *.dropbox.com/photos/cl/*
  • *.dropbox.com/photos/cp/*
  • *.dropbox.com/photos/conversation_add/*
  • *.dropbox.com/photos/conversation_invite/*
  • *.dropbox.com/photos/conversation_preview/*
  • *.dropbox.com/photos/post/*
  • *.dropbox.com/photos/c/permanent_collection_thumb/*