{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gjenopprett slettede filer

Avsnitt i denne artikkelen:

Angre sletting

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på Slettede filer i venstre sidestolpe.
  4. Finn den slettede filen eller mappen du vil gjenopprette, og klikk på navnet.
  5. Klikk på Gjenopprett.

Obs! Gjenopprettinger kan ta tid hvis det er et stort antall filer å gjenopprette.

Gjenopprette utvalgte filer eller mapper

Du kan gjenopprette en fil eller mappe som er slettet i løpet av de 30 siste dagene fra nettstedet til Dropbox (eller lenger hvis du har en Dropbox Business-konto, eller en Dropbox Plus-konto med utvidet versjonshistorikk).

1. Klikk på Vis slettede filer i høyre sidestolpe.
  2. Alle slettede filer og mapper vises med grå farge i listen. Hold musepekeren over navnet til den slettede filen eller mappen du vil gjenopprette og klikk på (ellipse-ikonet).
    • Obs! Du kan velge flere filer eller mapper på én gang ved å klikke på avmerkingsikonet.
  3. Klikk på Gjenopprett-knappen for å gjenopprette den slettede filen eller mappen.

Har du slettet en delt mappe? Du kan legge den til i Dropboxen din på nytt.

Beholde ett år med data med Utvidet versjonshistorikk

Hvis det blir en regelmessig ting å gjenopprette filer, kan du oppgradere kontoen din til å inkludere funksjonen Utvidet versjonshistorikk, som lar deg tilbakestille til en tidligere filversjon eller gjenopprette en slettet fil når som helst innen ett år etter en endring eller sletting etter kjøpet ditt. Finn ut mer om Utvidet versjonshistorikk.

Obs! Permanent slettede filer kan ikke gjenopprettes med utvidet versjonshistorikk.

Finn ut mer om sletting av filer.

Jeg slettet en delt mappe – vil det påvirke andre medlemmer av den?

Sletter du en delt mappe i Dropbox, påvirker det bare din egen konto. Når du sletter en delt mappe, forlater du den. Når du forlater en delt mappe ved å slette den, fjernes den fra kontoen din, men andre vil beholde sin tilgang. Du kan legge til mappen igjen til din egen Dropbox-konto, når som helst. Sletter du enkeltfiler fra en delt mappe, blir de derimot fjernet for alle medlemmene av den delte mappen.