Gjenopprett slettede filer

Avsnitt i denne artikkelen:

Angre sletting

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på Slettede filer i venstre sidestolpe.
  4. Finn den slettede filen eller mappen du vil gjenopprette, og klikk på navnet.
  5. Klikk på Gjenopprett.

Obs! Gjenopprettinger kan ta tid hvis det er et stort antall filer å gjenopprette.

Gjenopprette utvalgte filer eller mapper

Du kan gjenopprette en fil eller mappe som er slettet i løpet av de 30 siste dagene fra nettstedet til Dropbox (eller lenger hvis du har en Dropbox Business-konto, eller en Dropbox Plus-konto med utvidet versjonshistorikk).

1. Klikk på Vis slettede filer i høyre sidestolpe.
  2. Alle slettede filer og mapper vises med grå farge i listen. Hold musepekeren over navnet til den slettede filen eller mappen du vil gjenopprette og klikk på (ellipse-ikonet).
    • Obs! Du kan velge flere filer eller mapper på én gang ved å klikke på avmerkingsikonet.
  3. Klikk på Gjenopprett-knappen for å gjenopprette den slettede filen eller mappen.

Har du slettet en delt mappe? Du kan legge den til i Dropboxen din på nytt.

Beholde ett år med data med Utvidet versjonshistorikk

Hvis det blir en regelmessig ting å gjenopprette filer, kan du oppgradere kontoen din til å inkludere funksjonen Utvidet versjonshistorikk, som lar deg tilbakestille til en tidligere filversjon eller gjenopprette en slettet fil når som helst innen ett år etter en endring eller sletting etter kjøpet ditt. Finn ut mer om Utvidet versjonshistorikk.

Obs! Permanent slettede filer kan ikke gjenopprettes med utvidet versjonshistorikk.

Finn ut mer om sletting av filer.

Jeg slettet en delt mappe – vil det påvirke andre medlemmer av den?

Sletter du en delt mappe i Dropbox, påvirker det bare din egen konto. Når du sletter en delt mappe, forlater du den. Når du forlater en delt mappe ved å slette den, fjernes den fra kontoen din, men andre vil beholde sin tilgang. Du kan legge til mappen igjen til din egen Dropbox-konto, når som helst. Sletter du enkeltfiler fra en delt mappe, blir de derimot fjernet for alle medlemmene av den delte mappen.