Gjenopprette slettede filer eller mapper på Dropbox

Avsnitt i denne artikkelen:

Gjenopprette en slettet fil eller mappe

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på Slettede filer i venstre sidestolpe.
  4. Finn den slettede filen eller mappen du vil gjenopprette, og klikk på navnet.
  5. Klikk på Gjenopprett.

Du kan gjenopprette filer som du hadde redigeringstilgang til. Filer som du hadde skrivebeskyttet tilgang til er synlige på Slettede filer-siden, men du kan ikke gjenopprette dem.

Obs! Gjenopprettinger kan ta tid hvis det er et stort antall filer å gjenopprette.

Gjenopprette flere filer eller mapper

Hvis du har en Dropbox Basic- (gratis) eller Plus-konto, kan du gjenopprette filer eller mapper som er slettet i løpet av de siste 30 dagene. Hvis du har en Dropbox Professional- eller Business-konto, har du 120 dager på deg til å gjenopprette slettede filer.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på Slettede filer i venstre sidestolpe.
  4. Finn de slettede filene eller mappene du vil gjenopprette. Hold musepekeren over navnet til den slettede filen eller mappen du vil gjenopprette og klikk på ikonet med avmerkingsboksen for alle elementene du vil gjenopprette.
    • Obs! Du kan velge flere filer eller mapper på én gang ved å klikke på avmerkingsikonet.
  5. Klikk på Gjenopprett-knappen for å gjenopprette den slettede filen eller mappen.

Har du slettet en delt mappe? Du kan legge den til i Dropboxen din på nytt.

Se hvordan Dropbox gjør filgjenoppretting enkelt.

Jeg slettet en delt mappe – vil det påvirke andre medlemmer av den?

Sletter du en delt mappe i Dropbox, påvirker det bare din egen konto. Når du sletter en delt mappe, forlater du den. Når du forlater en delt mappe ved å slette den, fjernes den fra kontoen din, men andre vil beholde sin tilgang. Du kan legge til mappen igjen til din egen Dropbox-konto, når som helst. Sletter du enkeltfiler fra en delt mappe, blir de derimot fjernet for alle medlemmene av den delte mappen.