Gjenopprette eldre versjoner av filer

Dropbox beholder øyeblikksbilder av alle endringer som utføres på filer i Dropboxen din i løpet av de siste 30 dagene (eller lengre med Dropbox Business). Du kan gjenopprette eldre versjoner av filer, gjenopprette slettede filer eller angre på noe du har slettet.

Avsnitt i denne artikkelen:

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Velg filen du vil se tidligere versjoner av.
  3. Klikk på Versjonshistorikk på menyen i høyre sidestolpe.
    • Eventuelt kan du klikke på «» (ellipse) ved siden av filnavnet for å se flere alternativer.
  4. Velg en versjon for å forhåndsvise den.
  5. Klikk på Gjenopprett på versjonen du vil gjenopprette til.

Linux

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil i Linux

1. Høyreklikk på filen.
  2. Velg Versjonshistorikk
  3. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.

Macintosh

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil på Mac

1. Trykk på control på tastaturet og klikk samtidig på filen.
  2. Velg Vis tidligere versjoner.
  3. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.

Vista/Win7/Win8/Win10

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil i Windows

1. Høyreklikk på filen.
  2. Før musen over Dropbox-undermenyen og velg Versjonshistorikk.
  3. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.