{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gjenopprette eldre versjoner av filer

Dropbox beholder øyeblikksbilder av alle endringer som utføres på filer i Dropboxen din i løpet av de siste 30 dagene (eller lengre med Dropbox Business). Du kan gjenopprette eldre versjoner av filer, gjenopprette slettede filer eller angre på noe du har slettet.

Avsnitt i denne artikkelen:

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Høyreklikk på filen og velg Versjonshistorikk.
    • Du kan eventuelt klikke på det hvite feltet ved siden av filnavnet for å merke denne filen, og deretter klikke på Mer for å avdekke Versjonshistorikk-alternativet.
    • Hvis du slettet filen ved et uhell, må du først klikke på papirkurven for å se alle slettede filer, høyreklikke på filen og velge Gjenopprett … I det separate vinduet som dukker opp, klikker du på Vis andre versjoner.
  3. Finn den filversjonen du ønsker å gå tilbake til.
  4. Velg Gjenopprett.

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil fra Dropbox-badgen

1. Klikk på Dropbox-badgen.
  2.  I det separate vinduet klikker du på Versjonshistorikk

Det kommer fram et nettleservindu på dropbox.com, der du kan se en liste over alle filversjonene for dokumentet. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.

Vis instruksjoner for:

Linux

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil i Linux

1. Høyreklikk på filen.
  2. Velg Versjonshistorikk
  3. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.

Macintosh

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil på Mac

1. Trykk på control på tastaturet og klikk samtidig på filen.
  2. Velg Vis tidligere versjoner.
  3. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.

Vista/Win7/Win8/Win10

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil i Windows

1. Høyreklikk på filen.
  2. Før musen over Dropbox-undermenyen og velg Versjonshistorikk.
  3. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.