Gjenopprette eldre versjoner av filer

Dropbox beholder øyeblikksbilder av alle endringer som utføres på filer i Dropboxen din i løpet av de siste 30 dagene (eller lengre med funksjonen utvidet versjonshistorikk eller Dropbox Business). Du kan gjenopprette eldre versjoner av filer, gjenopprette slettede filer eller angre på noe du har slettet.

Avsnitt i denne artikkelen:

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Høyreklikk på filen og velg Versjonshistorikk.
    • Du kan eventuelt klikke på det hvite feltet ved siden av filnavnet for å merke denne filen, og deretter klikke på Mer for å avdekke Versjonshistorikk-alternativet.
    • Hvis du slettet filen ved et uhell, må du først klikke på papirkurven for å se alle slettede filer, høyreklikke på filen og velge Gjenopprett … I det separate vinduet som dukker opp, klikker du på Vis andre versjoner.
  3. Finn den filversjonen du ønsker å gå tilbake til.
  4. Velg Gjenopprett.

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil fra Dropbox-badgen

1. Klikk på Dropbox-badgen.
  2.  I det separate vinduet klikker du på Versjonshistorikk
Vis filhistorikk med Dropbox-badgen

Det kommer fram et nettleservindu på dropbox.com, der du kan se en liste over alle filversjonene for dokumentet. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.

Vis instruksjoner for:

Linux

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil i Linux

1. Høyreklikk på filen.
  2. Velg Versjonshistorikk
  3. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.

Macintosh

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil på Mac

1. Trykk på control på tastaturet og klikk samtidig på filen.
  2. Velg Vis tidligere versjoner.
  3. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.

Vista/Win7/Win8/Win10

Gå tilbake til en eldre versjon av en fil i Windows

1. Høyreklikk på filen.
  2. Før musen over Dropbox-undermenyen og velg Versjonshistorikk.
  3. Følg instruksjonene på dropbox.com hvis du vil gå tilbake til en eldre versjon eller gjenopprette en fil som ble fjernet ved et uhell.

Holde styr på ett år med data med Utvidet versjonshistorikk

Du kan oppgradere kontoen din slik at den omfatter funksjonen Utvidet versjonshistorikk. Med denne funksjonen kan du gå tilbake til eldre versjoner eller gjenopprette en slettet fil når som helst innen ett år etter en endring eller sletting (gjelder fra kjøpetidspunktet). Finn ut mer om Utvidet versjonshistorikk.

Beslektede emner: