Meld fra om misbruk på Dropbox

Oppdatert Nov 06, 2023

Hvis du støter på innhold på Dropbox som bryter retningslinjene for akseptabel bruk, ber vi deg melde fra om dette via skjemaet Rapporter et problem eller ved å følge trinnene nedenfor.

Slik rapporterer du upassende innhold på Dropbox

1. Gå til det delte innholdet som bryter retningslinjene for akseptabel bruk.
  2. Klikk på hjelpeikonet (spørsmålstegn i en sirkel) øverst til høyre.
  3. Klikk på Rapporter et problem.
  4. Velg kategorien misbruk du vil rapportere.
  5. Skriv en generell beskrivelse av problemet.
  6. Oppgi e-postadressen din. Det kan hende vi kommer til å følge opp med flere spørsmål.
  7. Klikk på Send.