Meld fra om misbruk på Dropbox

Hvis du støter på innhold på Dropbox som bryter retningslinjene for akseptabel bruk, ber vi deg melde fra om dette via skjemaet Rapporter et problem eller ved å følge trinnene nedenfor.

Hvordan rapportere upassende Dropbox-innhold

1. Gå til det delte innholdet som bryter retningslinjene for akseptabel bruk.
  2. Klikk på det blå flagget nederst i venstre hjørne.
  3. Velg kategorien misbruk du vil rapportere.
  • Obs! Hvis noen deler upassende bilder eller videoer av deg uten ditt samtykke, velger du Annet upassende innhold.
  1. Skriv en generell beskrivelse av problemet.
  2. Oppgi e-postadressen din. Det kan hende vi kommer til å følge opp med flere spørsmål.
  3. Klikk på Send.