{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Vær forsiktig hvis du finner en enhet du ikke gjenkjenner som er knyttet til kontoen din

Det er alltid nødvendig å bruke et passord for å knytte en enhet til en Dropbox-konto. Hvis du ser en enhet du ikke gjenkjenner, kan det hende du logget på Dropbox-kontoen din på en ny enhet og godkjente den ved en feiltakelse. Det er mulig at noen har tilgang til e-posten og passordet til kontoen din. Dette kan skje hvis du f.eks. har delt e-postadressen og passordet ditt med andre mennesker.

Først må du sørge for å sikre e-postkontoen din. Deretter sikrer du Dropbox-kontoen ved å følge trinnene i denne artikkelen.

Avsnitt i denne artikkelen:

Finn ut hvor en enhet som er knyttet til Dropboxen din befinner seg

Dropbox registrererIP-adressen til hver enhet som får tilgang til kontoen. Du kan bruke IP-adressen til å oppdage påloggingsstedet og Internett-leverandøren som brukes.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Sikkerhet.
  5. Før pekeren over ?(spørsmålstegn)-ikonet ved siden av enheten for å se siste registrerte IP-adresse. IP-adressen oppdateres når en tilknyttet enhet kobler seg til Internett.

Du kan bruke en hvilken som helst oppslagstjeneste for IP-adresser for å få mer detaljert informasjon.

Obs! Stedsinformasjonen er ikke alltid nøyaktig. Noen IP-adresser kan være forbundet med feil land. Hvis landet ikke er riktig, kan du sjekke det ved hjelp av et oppslagsverktøy for IP-adresser på nettet.

Koble fra enheten

1. Logg deg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Sikkerhet.
  5. Klikk på X ved siden av den enheten du vil frakoble.

Ved å fjerne tilknytningen til en enhet slår du av synkroniseringen og hindrer fremtidig tilgang til kontoen din.

Sikre Dropboxen og e-postkontoen

• Endre passordet til Dropbox-kontoen. Sørg for å bruke et sterkt passord som du ikke bruker for andre tjenester. Når hackere skaffer sensitive opplysninger fra én tjeneste, bruker de dem til å få tilgang til kontoer på andre tjenester. Dette er mulig fordi mange bruker samme passord på flere tjenester.
  • Endre passordet til e-postkontoen du bruker for Dropbox-kontoen.
  • Fjern tilknytningen til alle andre ukjente enheter, nettøkter og programmer som er knyttet til kontoen ved å gå til sikkerhetsiden.
  • Konfigurer to-trinns verifisering, noe som kan beskytte kontoen selv om noen har funnet ut av passordet ditt.

Obs! Dropbox-mappen er bare en vanlig mappe på datamaskinen, så den er hverken mer eller mindre sikker enn andre mapper på datamaskinen. Vi anbefaler at du følger gode sikkerhetsrutiner for å beskytte hele datamaskinen. Dette omfatter at det kreves et passord for å logge på kontoen, og for å gjenoppta driften fra dvalemodus, skjermsparere og låseskjermer.