{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan endre et utløpt passord

Dropbox merker med jevne mellomrom passord som utløpt, som et forebyggende sikkerhetstiltak. Hvis passordet har utløpt, må du oppdatere det før du får tilgang til Dropbox-kontoen din igjen. Du må også oppdatere passordet ditt før du kobler til en ny datamaskin, telefon, nettbrett eller API-app.

Hvis passordet har utløpt, vil du se denne meldingen neste gang du prøver å logge deg på dropbox.com:

Hvordan oppdatere et utløpt passord

For å oppdatere et utløpt passord må du enten tilbakestille passordet ditt med en tilkoblet enhet eller følge disse instruksjonene:

1. Åpne dropbox.com i nettleseren.
  2. Prøv å logge deg på med det utløpte passordet ditt.
  3. Når du ser meldingen ovenfor, skriver du inn e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen.
    1. Hvis du ikke ser meldingen over, kan du gå direkte til siden for oppdatering av passord.
  4. Klikk på Send e-post.
  5. Du får en e-post med en kobling du kan bruke til å endre passordet med. Klikk på koblingen i e-posten, og følg intruksjonene for å tilbakestille passordet ditt.

Merknader

• Hvis du har bedt om at passordet ditt skal oppdateres, men ikke har mottatt noen e-post, kan du sjekke søppelpostmappen i innboksen din. Hvis e-posten ikke er der, kan du prøve å legge til no-reply@dropbox.com i adresseboken. Deretter oppdaterer du passordet ditt på nytt.
  • Dette må du gjøre hvis du har mistet tilgang til e-postkontoen din.

Hva mer kan jeg gjøre for at Dropbox-kontoen min skal være sikker?

Dropbox vil nå og da få passord til å utløpe, for å opprettholde sikkerheten til kontoen din. I tillegg til å tilbakestille passordet ditt, er det noen ekstra skritt du kan ta for å sørge for at dataene dine er trygge:

Hvis du vil lese mer om hva du kan gjøre for å sørge for at kontoen er sikker, kan du besøke siden om sikkerhet og personvern.