Hvordan endre et utløpt passord

Dropbox merker med jevne mellomrom passord som utløpt, som et forebyggende sikkerhetstiltak. Hvis passordet har utløpt, må du oppdatere det før du får tilgang til Dropbox-kontoen din igjen. Du må også oppdatere passordet ditt før du kobler til en ny datamaskin, telefon, nettbrett eller API-app.

Hvis passordet har utløpt, vil du se denne meldingen neste gang du prøver å logge deg på dropbox.com:

Hvordan oppdatere et utløpt passord

For å oppdatere et utløpt passord må du enten tilbakestille passordet ditt med en tilkoblet enhet eller følge disse instruksjonene:

1. Åpne dropbox.com i nettleseren.
  2. Prøv å logge deg på med det utløpte passordet ditt.
  3. Når du ser meldingen ovenfor, skriver du inn e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen.
    1. Hvis du ikke ser meldingen over, kan du gå direkte til siden for oppdatering av passord.
  4. Klikk på Send e-post.
  5. Du får en e-post med en kobling du kan bruke til å endre passordet med. Klikk på koblingen i e-posten, og følg intruksjonene for å tilbakestille passordet ditt.

Merknader

• Hvis du har bedt om at passordet ditt skal oppdateres, men ikke har mottatt noen e-post, kan du sjekke søppelpostmappen i innboksen din. Hvis e-posten ikke er der, kan du prøve å legge til no-reply@dropbox.com i adresseboken. Deretter oppdaterer du passordet ditt på nytt.
  • Dette må du gjøre hvis du har mistet tilgang til e-postkontoen din.

Hva mer kan jeg gjøre for at Dropbox-kontoen min skal være sikker?

Dropbox vil nå og da få passord til å utløpe, for å opprettholde sikkerheten til kontoen din. I tillegg til å tilbakestille passordet ditt, er det noen ekstra skritt du kan ta for å sørge for at dataene dine er trygge:

Hvis du vil lese mer om hva du kan gjøre for å sørge for at kontoen er sikker, kan du besøke siden om sikkerhet og personvern.