{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Jeg har mistet tilgangen til e-postadressen min og kan derfor ikke endre passordet. Hva skal jeg gjøre?

Som med mange andre elektroniske tjenester, må du ha en aktiv e-postadresse for å kunne opprette en Dropbox-konto. Dropbox krever også at du har tilgang til denne e-postadressen for å kunne endre passordet til kontoen. Denne sikkerhetsprosedyren gjør at vi kan beskytte kontoen din mot uautorisert tilgang.

Hvis du har mistet passordet til e-postadressen som er knyttet til Dropbox-kontoen din, kan vi ikke hjelpe deg med å få tilgang til kontoen. Men det er noen andre metoder du kan prøve for å få tilgang.

Få tilgang tilgang til Dropbox-kontoen når du fortsatt har passordet til kontoen

Hvis du har mistet tilgang til e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen, men fortsatt husker passordet til kontoen, kan du prøve å logge på Dropbox-kontoen og deretter umiddelbart endre e-postadresse.

Ta kontakt med e-postleverandøren din

Hvis du har mistet tilgangen til e-postadressen din (på grunn av et tapt passord eller andre grunner), anbefaler vi at du prøver å kontakte e-postleverandøren for å få tilgang til e-postkontoen.

Det er bare e-postleverandøren din som har mulighet til å hjelpe deg med å få tilgang til e-postadressen. Dropbox er ikke en e-postleverandør og kan ikke kontakte e-postleverandøren på dine vegne.

Få tilbake tilgangen til Dropbox-kontoen etter en automatisk tilbakestilling av passordet

Dropbox vil fra tid til annen tilbakestille passord som et forebyggende sikkerhetstiltak for å beskytte kontoer. Hvis du vil finne ut om det er dette som har ført til problemene du har med kontoen, kan du prøve å logge på Dropbox-kontoen igjen og sammenligne meldingen du ser med denne feilmeldingen.

• Hvis du ikke ser denne feilmeldingen, og du ikke har tilgang til e-postadressen eller passordet for Dropbox-kontoen, kan vi ikke hjelpe deg med å få tilgang til denne kontoen
  • Hvis du skulle se denne feilmeldingen, og du allerede har mottatt en e-post fra oss, kan du svare på denne e-posten og forklare at du ser denne feilmeldingen

Få tilbake tilgangen til Dropbox-kontoen via en annen tilknyttet enhet

Hvis passordet er utløpt på den private Dropbox-kontoen din, kan du tilbakestille passordet ved å følge disse instruksjonene:

1. Prøv å logge på dropbox.com eller Dropbox-programmet med det utløpte passordet.
  2. Klikk på Jeg ikke kan gjenopprette kontoen ved hjelp av denne siden nederst.
  3. Klikk på Ja.
  4. Klikk på Send varslinger. Dette vil sende varslinger til alle de tilknyttede enhetene dine.
  5. Når du ser varslingen på den tilknyttede enheten, klikker du på Detaljer.
  6. Klikk på Fortsett (på nett) eller Ja (mobil).
  7. Legg inn den nye e-postadressen din.
  8. Klikk på Send

Du vil motta en kobling for tilbakestilling av passord i innboksen til den nye e-posten din. Klikk på Tilbakestill passord. Skriv deretter inn det nye passordet, og klikk på Send.

Når du har tilbakestilt passordet, byttes e-posten for Dropbox-kontoen til den nye e-posten.

Hva gjør du hvis ikke noe av det som er nevnt ovenfor fungerer

Som nevnt i denne artikkelen: Hvis du har mistet tilgangen til e-postadressen som brukes på Dropbox-kontoen din og ikke kan passordet, kan vi av sikkerhetshensyn ikke hjelpe deg med å få tilgang til den kontoen. Bare e-postleverandøren kan hjelpe deg med å få tilgang til en e-postkonto. Hvis e-postleverandøren kan hjelpe deg med å få tilgang, kan du deretter be om å få tilbakestilt passordet til Dropbox-kontoen din.